Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Bi Mutfak Banyo Para Aldı Kayıp

01 Ağustos 2024 13:10

Armut.com dan evimin tadilatı için bir mutfak banyo mimarlık Narlıdere/İzmir firma diyeceğim ama bir ufak dükkandan ibaret yerde faaliyet gösteren S** Ş** B** Armut'ta kayıtlı rumuzu ama gerçekte P** B** adlı şahısla anlaştık. İlk başta göz boyadı iş yaptı 10 gün sonra en baştan aldığı malzeme paraları adı altında paralarla artık iş yapmamaya, yalanlarla geçiştirmeye başladı ve sonuç olarak yüksek bir meblağı malzeme parası diye aldı... Malzeme yok iş yok para yok. Aynı zamanda armut.com da bu gibi iş yapmayıp para alan kişilerin mekanı olmuş. Yaptırım yok bir şey yok garanti hiç yok. Mağdur kişileri burda gördüm ama iş işten geçmişti çünkü bir zaman diliminde herkesten para toplamış iş yapmamış ve şikayetler yeni gelmeye başladı. Rumuz değiştirip tekrar tekrar iş alınıyor.

03 Eylül 2024 21:06

armut.com aracılığı ile tadilat/dekorasyon işime teklif veren P*** B*, **Bimutfak banyo, bir mutfak banyo, bir mimarlık, s** ş*** B*** kimlikleriyle teklif veren kişi/kişiler/firmalar önce iş yapıyor gibi başlayıp sonra pos cihazlarından bir sürü malzeme adı altında yapmayacakları işlerin parasını alıp sonra sırra kadem basıyorlar. Aman dikkat bir sürü tanıdığım var bu kişi (P*** B*** ya para kaptıran) .armut.com a da güvendik maalesef yanıldık.

Nazan
Nazan

Bizde mağduruz. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Ulaşın [email protected]

Fuat

Maalesef;sürekli vereceğim edeceğim. Çok laf var hepsi boş. Mağdurlar bir hayli var

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Bi Mutfak Banyo Tadilat Kabusu: Paramız Gitti, İşler Yarım Kaldı

19 Ağustos 2024 23:02
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 01:07
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Özka Yapı Dekorasyon İşleri Bitirmeden Bırakıyor

06 Aralık 2023 10:22