Selda sonuçtan hiç memnun değil

Beykoz Restaurant Beykoz Restourant Garson İlgisizliği

Beykoz Restaurant Beykoz Restourant Garson İlgisizliği
05 Temmuz 2023 17:46

Beykoz--Gölbaşı
04.07.2023 tarihinde akşam yemeği için gittiğimiz Beykoz Restoranda (Gölbaşı) İskele 11 numaralı masada almış olduğumuz servisten duyduğumuz memnuniyetsizliği dile getirmek isteriz. Özellikle garsonların ilgisiz tutumu orada geçirdiğimiz zamanı bizim için güzel bir akşam yemeğinden ziyade bir garson arayışına çevirdi. Masaya bırakılan içecek, buz, su gibi servisleri garson bulamadığımızdan kendimiz yapmak durumunda kaldık. Yemek bitiminde ikram olarak gelmesi gereken çay 3 sefer söylememize rağmen gelmedi. Bununla birlikte yemek bitiminde temiz servis tabağı ise birimizin önüne konuldu diğerimize konulmadı. Bu tür durumlarla zaman zaman müşterinin yoğun olduğu veya servis elemanının az olduğu restoranlarda karşılaşılabilmektir. Ancak durumun üzücü tarafı garson olmaması veya ortamın kalabalık olması değil, yan masada daha büyük bütçeli sipariş verilmesinden dolayı 3 garsonun birden diğer 4 müşteri ile ilgilenmesi idi. Yıllardır kalitesine inandığımız Beykoz Restoranda karşılaştığımız bu tutumu garsona ilettiğimizde ise biz artık kalkmak üzereyken üç sefer söylediğimiz ve bir türlü getiremediğimiz çaylar aniden masamıza getirdi, telafi olarak… İçmeden kalktık. Sıradan restoranlarda benzer durumlarla sıklıkla karşılaşıyoruz zaten ama Beykoz çizgisinde bir restoranda garsonların bu denli duyarsız olması bizi üzdüğü için şikayet etme gereği duyduk.
Saygılarımızla.

15 Eylül 2023 21:45
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Kaliteli Mekânda Karşılaştığımız Saygısız Garson Deneyimi

26 Mayıs 2025 20:45