Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Betterme İzinsiz Para Çekimi Ve İptal Edilmeyen Üyelik Sorunu

Betterme İzinsiz Para Çekimi Ve İptal Edilmeyen Üyelik Sorunu
13 Kasım 2024 14:50

Betterme tarafından iznim dışında kartımdan para çekildiğini fark ettim. Ben sadece bir aylık satın almıştım, bu yüzden abonelik yapmadım. Sonrasında zamanım olmadığı için uygulamayı kullanamadım ve aldığım bir aylık paketi bile kullanamadım. Uygulamayı da telefonumdan kaldırdım. Acilen geri dönüş yapılmasını talep ediyorum, aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildireceğim. Üyeliğimin derhal iptal edilmesini istiyorum. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum. Ödediğim ekstra ücretin hemen iade edilmesini talep ediyorum. Ayrıca, üyeliğimin iptalini gerçekleştirmiş olmama rağmen aynı gün içerisinde 350₺, 420₺ kartımdan kesinti oldu. Ben aylık için başta bir ödeme yaptım, bu neyin kesintisi? Paramın iadesini istiyorum, yoksa mahkemeye kadar gideceğimi dile getirmek istiyorum.

Cihan
Cihan
13 Kasım 2024 14:35

Uygulamada üyelik oluşturduğum sırada [email protected] mailimi kullanmış olup şimdi aktif olmadığı için geri dönüşün [email protected] mail üzerinden yapılmasını istiyorum. Teşekkür ederim.

14 Kasım 2024 13:00 (Şikayetten 22 saat sonra)
15 Kasım 2024 13:30

Merhaba Cihan Bey! Şikayetinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Talebiniz uygun bir şekilde incelendi ve ele alındı. Lütfen e-postanızın gelen kutusunu kontrol ediniz. Başka sorularınız veya istekleriniz olursa eğer, sizlere yardımcı olmaya hazırız. Saygılarımızla, BetterMe Ekibi

12 Kasım 2024 11:04
Betterme İzinsiz Kart Çekimi Ve İade Sorunu!
Betterme İzinsiz Kart Çekimi Ve İade Sorunu!
Seda sonuçtan çok memnun

19 Kasım 2024 20:11

17 Kasım 2024 13:56
Nazmiye sonuçtan hiç memnun değil

Nazmiye
07 Mayıs 2024 17:48