Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Betsmove Sitesinde Sürekli Kayıp Ve Güven Sorunu!

25 Aralık 2024 23:18

Bestmove öyle bir site ki, arkadaşlar, ben ilk başta üye oldum. Sürekli kaybeder mi insan, 1 ay boyunca aralıksız. Neyse, ben siteden uzaklaştım, arayıp duruyorlar. 'Sitemize neden girmiyorsunuz? Memnun mu değilsiniz? ' falan diye size özel Bonus tanımlıyorlar, sitelerine geri dönün diye. Sonra işte, ben aradan zaman geçtikten sonra tak tak para vermeye başladı. Bu site max win falan yapıyor, sonra yine bir kesildi. Gün içinde 3 kere para yatırdığımda oyundan atıp ekrana 'Giriş yapın' yazısı geliyor. Ayrıca sürekli güncelleme yapıyorlar. Siz oyun içindeyken paranızı kaybetmenizi sağlıyorlar.

31 Ocak 2025 20:07

Bestmove sitesini kesinlikle e kullanmayı n. Kumar oynamayı n ama madem oynuyorsunuz bestmove dan oynamayın asla Bonus sistemi ber bat kayıp bonusu hemen yatırmıyorlar. Kayıp Bonus almak işkence gibi saatlerce bekliyorsunuz. Ekstra kayıplarınıza özel destek bonuslar yok. 2500 lik oyun size 300-400 TL verebilir. Bir günde 5 parça seklinde 50bin tl yatırdım ve kaybettim her 10bin tl atışımda 11bin tl olmadı kasa siz düşünü n. Kesinlikle müdahale var ve çalışanlar arkadaşlar sizi telefonla arıyorlar onlarda farkın dalar. Şikayet edince sizi arıyorlar şikayeti geri çekin diyorlar dalga geçer gibi size 30 spin 1 TL betten hediye veriyorlar 😂 uzak durumun bu sitede n cebinizi düşünü n

27 Ocak 2025 16:21

Arkadaşlar 3 4 yildir slot oyunu oynuyorum. Son 6 aydır slot oyunlarında sıkıntı var. Bestmove 1 gece de parça parça şekilde 50bin tl para yatırdım asla aldığım bet in üstünü vermedi. Çevirdikçe oyunlar girmiyor, alınca hakkını vermiyor. Bestmove da bir de kayıp aldığınız zaman yarım saatten önce yüklenmiyor illa canlı desteğe bağlanmanız gerekiyor. Rezil bestmove. Sonra siz şikayet yazınca sizi arayıp şikayetinizi çekin diyorlar. Karşılığında 1.5 TL karşılığında 30 FreeSpin veriyorlar dalga geçerler gibi. Sizin yatırdığınız paralar nerede? Kesinlikle eski sistem yok müdahale var. Bu bahis sitelerine hiç bulaşma yın bulaştıysanız da bestmove dan değil. Altta görüyorsunuz 14 TL bet 1400 TL değerinde ödeme 400 TL 20 TL bet alıyorsun 100 TL veriyor. Ayrıca de kayıp Bonus aldığınızda dikkat e din asla doğrusu yatırmıyorlar fotoğrafla göstereceğim. Kayıp Bonus eksik tanırdınız deyince kalanını yatırdılar. Görüyorsunuz 2500 TL lik oyun 700 TL veriyor. Bu siteye sakin k anmayın

betsmove-sitesinde-surekli-kayip-ve-guven-sorunu-4.jpg

18 Ocak 2025 11:54

Fatma
Fatma
26 Aralık 2024 19:59

Müşteri hizmetlerindeki Ege bey e teşekkürler.

27 Aralık 2024 12:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Üyemiz, Müşteri Hizmetleri birimimiz, sizlerle iletişime geçmiş olup tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Herhangi bir soru, öneri veya yardım talebiniz için bizlere ulaşabilirsiniz: Saygılarımızla, Betsmove Müşteri Hizmetleri

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 15:58

Betsmove'da Sürekli Kayıp Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Buğra
19 Ağustos 2025 02:11
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
04 Haziran 2025 16:51