Aydiner sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Giriş Yapmadım Betpublic Vip Üyeliğimi Sonlandırmış

Aydiner
30 Eylül 2024 16:52

Siteye 1 aydır giriş yapamadım yani yatırım yapamayacağım için giriş de yapmadım. Tabii ki uzun süre bu yani vip üye için fazla bir süre ama yani durumum uygun değildi elimden gelen bir şey yoktu yani. Vip üyeliğim sonlandırılmış. Sitenin yatırımlarımı ve önceki girişlerimi de göz önüne alarak küçük bir ayrıcalık sağlayıp vip üyeliğimin devamını temin etmelerini istiyorum. Vip üyeliğim sonlandırılınca yatırımı da yapamadım. İlgilenmenizi rica ediyorum.

Ece sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

17 Haziran 2024 22:38
Serhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

12 Ağustos 2024 04:57
Gülay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Giriş Yapmadım Diye Mislibet Vip Üyeliğimi Sonlandırmış

Gülay
04 Temmuz 2024 02:01

05 Eylül 2024 03:46
Arslan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Arslan
19 Mart 2024 06:31