Abdullah sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hesap Kapatma Talebim Neden Sonuçlanmıyor?

Abdullah
19 Aralık 2024 00:03

Betplay sitesi, lütfen artık hesabımı kapatın. Bütün belgeleri gönderdim, bütün bilgileri verdim. Talebim şu anda aktif gözüküyor fakat hâlâ hesabım kapanmamış. Ben hâlâ arama ve mesaj almaya devam ediyorum. Siteyle iletişime geçtim, aktif oyuncu olarak gözüktüğümü söylediler. Bu nasıl oluyor, anlamadım. Ne kadar beklemem gerekiyor? Hesabımın kapanması benim için özel ve önemli bir durum. Lütfen hemen hesabımı kapatın artık.

19 Aralık 2024 19:28 (Şikayetten 19 saat sonra)
20 Aralık 2024 17:28

Değerli Kullanıcımız, Betplay ailesi olarak, bizimle birlikte olmayı tercih ettiğiniz için gönülden teşekkür ederiz. Sizlerin memnuniyeti ve güveni, bizim için her şeyden daha önemli. Keyifli ve bol şanslı günler dileriz! Saygılarımızla, Betplay Ekibi

Erdal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Erdal
18 Aralık 2024 23:46
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

14 Ekim 2024 14:30
Beşir sonuçtan hiç memnun değil

Betplay Hesabım Kapatılmıyor Müşteri Desteği Çözüm Sunmuyor

Beşir
30 Temmuz 2025 07:25
Remzi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Remzi
05 Aralık 2024 00:21