Kağan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bonus Almadım Ama Betmatik 20 Katı Çevrim İstiyor

Kağan
13 Şubat 2024 09:23

Bonus almadığım halde 20 katı ile çevrim istiyorlar oyun geçmişim silinmiş sistemsel bir sıkıntıdan dolayı göremiyoruz ama Bonus almamış olsanız böyle bir uyarı ile karşılaşmazdınız diyorlar. Almadım arkadaşım almadım da 20 katı ile çekim talebi isteği nedir 1000 lira yatırım yapan biri 20bini nasıl tamamlayacak? Böyle saçma bir olay görmedim. Nasıl bir Bonus katı bu yani ki almadığım bonusun çevrimini yapmaya zorluyorsunuz resmen

13 Şubat 2024 17:18 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Üyemiz; 27868139 İD Numaralı şikayetiniz hakkında inceleme başlatılmıştır. Yaşanan sorun için üzgünüz.

Yamaç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yamaç
23 Ocak 2024 12:07
"Yaşadığım sorun çözümlendi ve param hesabıma geldi ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum"

07 Mayıs 2024 03:49
Haydar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Haydar
02 Eylül 2024 18:32
Serap sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

19 Temmuz 2024 14:13
Malkoç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Malkoç
14 Mayıs 2025 13:04