20 Mayıs 2024 15:28

Merhaba, Betkolik sitesine Telegram üzerinden üye oldum. 10.800+5.000 TL yatırım yaptım ve iki yatırımda da kayıpla sonuçlandı. Kayıp bonusu ve sonrasında elde ettiğim kazançlarla 22.700 TL bakiyeye ulaştım. Çekim talebinde bulunduğumda banka geçmişim dahil olmak üzere çeşitli belgeler istendi; tarihli selfie de dahil hepsini gönderdim. Maksimum 72 saat içinde dönüş yapılacağı belirtildi fakat 1 hafta sonra canlı destek üzerinden tekrar iletişime geçtiğimde, IP çakışması sebebiyle bonus bakiyesiyle haksız kazanç sağladığım gerekçesiyle bakiyemin iptal edileceği söylendi. Bu durum, yatırım yaparken neden sorun olmadığı konusunda şüphe uyandırmaktadır. Betkolik sitesi, Ultrabet, Setrabet ve Smartbahis siteleriyle ilişkili olduğunu ve bu sitelerin güvenilir olmadığını düşünüyorum. 22.700 TL bakiyemi alamadım ve bu durumu herkesin bilmesini istiyorum. Ben mağdur oldum, başkalarının da mağdur olmaması için bu durumu paylaşacağım. İlgili belgeleri aşağıda ekliyorum.

21 Mayıs 2024 12:26 (Şikayetten 20 saat sonra)
Suat
Suat
21 Mayıs 2024 12:33

Kardeşim bu konuyu arkadaşlarımıza yardımcı olmak adına açıyoruz ödeme yapmadığınız kişi benim arkadaşım her mecrada şikayet edeceğiz

20 Mayıs 2024 13:51
Betkolik Haksız Kazanç Silme
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 13:03

21 Mayıs 2024 12:35
Ultrabet Firmasi Bakiyemi Sildi
Sedat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

29 Eylül 2024 15:08
Betkolik Parama Çoktu Ödeme Yapmıyor
Umut sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

26 Şubat 2024 14:02
"Mahir bey çok yardımcı oldu sorunumu çözdüler çok teşekkür ediyorum hızlıca çözüme kavuşturuldu sorun"