Betist Bahis Bozduramıyoruz Neden?

07 Temmuz 2023 21:38

Sevgili Betist ailesi, yıllardır sizin sitenizi kullanıyorum. Bahis bozdurma seçeneği olduğu için para yatırıyorum. Bahis bozdurma var diye yüklü oynadım. Bir de ne göreyim, bir türlü bahis bozdurma seçeneği çıkmıyor. Canlı desteğe bağlanıyorum, soruyorum, aktif her maç için bu seçenek yok diyorlar. Telegram'dan yazıyorum, engellenmişsin diyorlar. Mail atıyorum, bir engeliniz yok diyorlar. Kimin ne dediği belli değil, kimsenin kimseden haberi yok. Rica ediyorum, bahis bozdurma seçeneğini geri getirin. Aksi takdirde artık yatırım yapmayı düşünmüyorum.

profile profile
22 Temmuz 2023 12:29 (Şikayetten 14 gün sonra)

Merhabalar Serdar Ç. Sizlerin sorunları, öneri ve görüşlerinizi önemsiyoruz. Altyapı firması tarafından her maçta bulundurmamak ile beraber mevcut bahis bozdurma seçeneği Saygılarımızla BETİST

Buğra
Buğra

Kardeşim tam 3 temmuzdan beri durum böyle ben her gün 3 5 kez operatöre yazıyorum devam ediyor deniyor altyapı ekibimiz maçları belirliyor şeklinde cevap veriyorlar diyorum ki bilerek tüm canlı bahsi olan maçlara oynadım az miktar durum yine aynı kabul etmiyorlar durum belirttiğimiz gibidir diye geçiştiriyorlar paraya ihtiyaçları var sanırım bu aralar

Serdar

Sadece başlayamayan maçlarda bahis bozdurma var maç başladığında tekrar pasif oluyor yine bozduramıyorsun bilgi bile vermeye gerek duymuyorlar ama her gün mesaj atıyorlar Bonus için kurallar değişti mi haber bile vermiyorlar

Kürşat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Kürşat
07 Aralık 2024 03:19
"Teşekkür ederim sorunum halledildi"
Betist Güvenlik Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

12 Şubat 2025 04:21