Betarma

Betarma
Şikayet Yaz

Umut
04 Mayıs 2025 13:25
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
21 Ağustos 2024 10:12
Betarma Sitesinde Bonus Ve Ödeme Sorunları

Tümer
17 Ağustos 2024 14:29

Ali
17 Ağustos 2024 14:28
Şahin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Şahin
16 Ağustos 2024 16:07

"Bahar hanıma teşekkürler açıkladı durumu bana maçım iptal olduğu için kupondan çıktı ve kazanç bakiyeme yansıdı teşekkürler."

Şebnem sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Şebnem
16 Ağustos 2024 15:58

"Sağlayıcı kaynaklı sorun olduğu bilgisi verildi kontrol edilip bakiyem hesabıma yansımış ilgilenen berke beye teşekkür ederim çok yardımcı oldu. Teşekkürler"

Veliye sonuçtan hiç memnun değil

Veliye
16 Ağustos 2024 14:37
Betarma Sitesi Paramı Ödemedi
Osman sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betarma Hacksaw Sağlayıcı Hatası

Osman
09 Ağustos 2024 18:37

"Temsilcim İpek hanım Hacksaw'dan kaynaklı olduğunu sitelerindeki arıza mesajı gösterip anlattı sorun bitmiş başladım oyunlarıma ipek hanım çok ilgilendi teşekkürler"

Lale sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Lale
09 Ağustos 2024 18:30

"Bahadır beye teşekkür ederim durumu hemen çözdü."

Koray sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Koray
09 Ağustos 2024 18:29

"Maçım sonuçlandı cansu hanım kendileri ile alakalı olmadığı arayı açıkladı sağ olsunlar. Teşekkürler..."

Sercan sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sercan
09 Ağustos 2024 14:46

"Temsilcim arayıp geçti bilgisi verdi anında kaynaklıymış extra bonusta yüklediler ilgilendiği için cansu hanıma teşekkür ederim"

Tolunay sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tolunay
08 Ağustos 2024 14:41

"Taner bey aradı ve kurlum konusunda yardımcı oldu siteye giriş yaptım problem çözüldü. Teşekkürler..."

Osman
08 Ağustos 2024 14:33

"Sağlayıcı kontrol etmiş kazancım hesabıma yansıdı takip eden temsilcim ipek hanımdır sağ olsun. Teşekkürler..."

Sezen sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sezen
08 Ağustos 2024 14:03

"Sorunu anladık yurt dışında olduğum için oyunlara giriş yapamıyormuşum VPN ile çözdük cansu hanıma teşekkür ederim"

Sertaç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sertaç
08 Ağustos 2024 13:44

"Benim hatamdan dolayı miktar geçmemiş EFT hesabıma geri dönmüş çok işlemim olduğundan fark etmemişim benimle ilgilenen temsilci arkadaşlara teşekkür ederim"

Özkan
06 Ağustos 2024 12:11
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
05 Ağustos 2024 12:18
Murat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Murat
29 Temmuz 2024 14:55

"Serhat bey ilgilendi statüm olmadı ancak kayıp bonusumda artış oldu teşekkürler yinede"

Rauf sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Rauf
29 Temmuz 2024 11:14

"Kurallarda da olduğunu söylediler teşekkürler ilgilendiler işlemimle bir seferlik istisna yapacakları bilgisini verdiler kripto ile ödememi aldım temsilci nur hanıma sevgiler"

Umut
28 Temmuz 2024 16:08
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
27 Temmuz 2024 12:57
Sancar sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Sancar
24 Temmuz 2024 21:55

"Arayıp bilgi verdiler kısmende olsa bilgi sağlandı. Teşekkürler..."

Sancar Şikayetini Yayından Kaldırdı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Temmuz 2024 12:48
Betarma Denen Oyun Sitesi Kazançlarınızı Ödemiyor.
Betarma Denen Oyun Sitesi Kazançlarınızı Ödemiyor.
Caner sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Caner
21 Temmuz 2024 15:53

"Sağlayıcı şirket kontrol etti dendi ve hesabıma yansıdı miktar ilgilendiği için temsilcim Çağtay beye teşekkür ederim."