Emre sonuçtan memnun

Beşiktaş Dergisi İptali Para İadesi

21 Eylül 2024 20:33

21 Eylül 2024 tarihinde 19:30 civarı Beşiktaş dergisinden arandım. 2024 yılı durumu olmayan taraftarlar için abonelik kampanyası olduğu ve katılmak isteyip istemediğim soruldu. Ücret sorulduğunda 2,800 TL denildi. Kabul ettim ve kart bilgilerini verdim. Lakin ücret 28,000 TL imiş. Aynı numarayı tekrar aradım ve bütçemi aştığını, işlemin iptalini istediğimi bildirdim. Pazartesi günü dönüş yapılacağını söylediler. Lütfen işlemi iptal edin. Taraftarlarınızı zor durumda bırakmayın.

15 Kasım 2024 16:29

İnsanı Beşiktaş'DAN nefret ettirmek Beşiktaş sevgisini bitirmek üzere kurulmuş bir kuruluş kesinlikle gelen çağrıları açmayın çünkü toplu abonelik adı altında 10 abonelik satıyorlar 2800 TL diyorlar ama 28000TL toplu 10 abonelik fiyatını değil tek aboneliği söylüyorlar kartınızdan para çekildiğinde akabinde hemen arasınız bile iptal edemiyorlarmış öyle diyorlar üstelik buradan yazınca iletişime geçip iptal edemeyeceklerini ama ödeme kolaylığı olarak iade edip geri çekme işlemi gibi garip bir yöntem sunuyorlar bir de buradan şikayeti kaldırmanızı üstelik çözüldü diyerek kaldırmanızı talep ediyorlar bankayı arayıp harcama itirazı yapıldığında ise bankaya müşterimiz bize iptal talebini iletmedi diyorlar kesinlikle telefonlarını açmayın hatta her yerden engelleyin

profile profile
23 Eylül 2024 09:58 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Eylül 2024 14:16

Değerli Taraftarımız, İletmiş olduğunuz konu yetkililerimiz tarafından çözümlenmiş olup tarafınıza da bilgi aktarımı sağlanmıştır. İyi ki varsınız! Saygılarımızla, Pozitif İnteraktif Danışmanlık ve İletişim Hizmetleri Pazarlama Ticaret A.Ş.

İzinim Olmadan Abonelik İşlemi Ve 6.999 TL Haksız Tahsilat

23 Şubat 21:07
Ata sonuçtan hiç memnun değil

Alkol Halinde Zorla Satılan 91 Bin Liralık Dergi Aboneliği İadesi Talebi

07 Şubat 18:57