Ankara Berlin Cafe & Pub İşleticisi Mekandan Kovdu!

Ankara Berlin Cafe & Pub İşleticisi Mekandan Kovdu!
13 Temmuz 2024 20:15

Ankara Kızılay'da bulunan Berlin Pub isimli mekanda az buzlu sipariş ettiğim soğuk kahve bardağın resmen yarısı kadardı ve bu kahve tam olarak 90 lira! Fotoğraftaki hali hiç içilmemiş miktarı, oradaki iz de garsonun getirirken çalkalaması yüzünden olmuş. Düzeltilmesini istedim ancak hallolmayınca yetkiliyle görüşmek istedim. İlk etapta yetkili yerine diğer görevli geldi ancak bardaki arkadaş ilk kez kahve yapmıyor dedi. Haliyle sinirlenip ben de ilk kez soğuk kahve içmiyorum, zincir işletmelerde bu şekilde asla gelmez, kabul de edilmez dedim. Ardından sanıyorum işletici geldi ancak geliş amacı kavga etmekti. Garsona bağırdın diye çıkışmaya başladı ve kahvenin az olmasının standart olduğunu, yoksa bu işletmeyi nasıl döndüreceğini söyledi. Olay ağız dalaşına döndü, uzayınca üstüme yürüyüp beni mekandan kovdu. Kahvelere buz koyup hile yapıyorlar, az buzlu isteyince de yarısı boş bardak ile yolluyorlar, hakkımı aradığımda da standardı bu her yerde böyle deyip üste çıkıyorlar. Mekanı kurtarmanın yolu 90 liraya satılan kahveyi gördüğünüz gibi utanmadan yarım bardak getirmek. Yoksa batıyorlar sanırım. Ardından başka bir beyefendi gelip sakince açıklama yaptı ona çok teşekkür ediyorum, ancak diğer kişi bu konuda ciddi eksik. Stand-up biletim olmasa derhal mekanı terk ederdim, bundan sonra da asla gitmem!

19 Aralık 2024 16:42

Yurdanur
24 Haziran 2024 17:07
Zevk-i Safa Kasa Da Eklenen Fazla Fiyat
Zevk-i Safa Kasa Da Eklenen Fazla Fiyat

25 Ağustos 2023 10:00
Burak sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 02:51

02 Kasım 2024 22:49