Akın sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

12 Şubat 2024 10:33
Akın'ın Teşekkür Mesajı
“Haldun Beye Teşekkür Ederim Şikayetim için bana ulaşarak şikayetimi hızlıca giderdi.”

Benjabet sitesinde 2018-2020 yılları arasında oynamıştım. Sonrasında uzun süre siteye giriş yapmadım. Yeni oyunlar eklendiği için 3 gün önce siteyi bir deneyeyim dedim ve 24300₺ kadar para kazandım. Ardından para çekim talebi verdim zaten bütün olay burada koptu ilk başta çok yoğunluk var gün içi yatıracağız paranızı dendi. Ertesi gün oldu yine aynı bahaneyle akşama kadar oyalandım. Akşamüstü canlı desteğe tekrar sordum kripto cüzdan adresiniz yanlış yazılmış dendi (6-7 yıldır kripto paralarla uğraşıyorum adres kopyala yapıştır adres yanlış yazılma ihtimali yok). İyi tamam dedim başka ödeme yöntemiyle çekim yapalım dedim. Orada da hesabınız sözleşmeli değil yapın haber verin dendi. Para benjabet hesabımdan silindi. Çekim talebim gözükmüyor. Kriptoyla çekim yapalım başka cüzdan adresi vereyim dedim kriptoyla çekim şu anda yapılamıyor dendi ve o paranın üzerine yatıldı. Kısacası kazancın verilmemesi için 40 takla atıldı. Benim için önemli değil hepi topu 3000₺ yatırım yaptım 24300₺ param içeride kaldı. Para yatırırken sorun yok çekime geldi mi 40 takla atılıyor. Papara ile Sözleşme onaylanınca da böyle bir kazanç yok biz parayı yatırdık sizin sorumluluğunuzda denilip işin içinden çıkılacaktır. (Para siteden silindi dediğim gibi nasıl kanıtlayabiliriz ki)

Gidin daha profesyonel bu işi yapan siteler var oradan çekim emri verin yarım saat sürmeden paranızı alırsınız. Artık para falan gözümde değil iyi ki böyle sitelere para kaptırmamanız için Şikayetvar gibi bir mecra varda buralara yazabiliyoruz.

12 Şubat 2024 10:29

Ayrıca siteyi oyun sağlayacılarınada şikayet etmeyi düşünmekteyim böyle sitelere oyun sağlayıp insanları boştan yere onlarda mağdur etmesinler.

12 Şubat 2024 15:33

22 Aralık 2024 00:33

Serap
13 Temmuz 2025 22:24
kazanc-cekiminde-haksiz-gerekcelerle-odeme-yapilmamasi-2.jpg
İraj sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 05:38

Sinan
23 Ağustos 2023 14:55
1xBet Hesabımdaki Para Çekme Sorunu
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Promosyon Kazancım Haksız Şekilde Ödenmedi

Özlem