06 Ağustos 2024 22:00

Bebem Natural'den 5 numara bez aldım, çocuğumda kızarıklık başladı. Ben önce pişik olduğunu düşündüm, krem kullandım ama etki etmedi, gitgide çoğalmaya başladı. Sonra bezi kestim, kızarıklık gitti. Sonra beze bir şans vereyim, belki sorun benim çocuğumun cildindedir dedim, tekrar kullandım. Bezi kullanmamla birlikte üstünden belki yarım saat geçti, çocuğum yine kızardı. Bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. Nasıl bebeklerin sağlığıyla oynanır? 10 gündür benim çocuğum perişan halde. Dava açacağım, nereye varsa şikayet edeceğim. Geceleri uyuyamıyor çocuğum acıdan, bunun bir çözümü bulunmalı.

07 Ağustos 2024 11:18 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle, bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. İlk başvurunuz dikkate alınıp, mesajınızda belirttiğiniz telefonlardan arama yapılmış ancak ulaşılamadı kaydı alınmıştır. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Tüketici İletişim Merkezi

07 Ağustos 2024 11:42
Demir
Demir
01 Eylül 2024 08:34

Bebek bezini test etmek için gönderdim ama tarafıma halen dönüş sağlanamadı acaba ne zaman dönüş sağlarsınız sonucunu merakla bekliyorum

05 Haziran 2024 21:31
Bebem Natural Bebek Bezi Alerji Yapıyor

24 Mart 2024 01:50

18 Eylül 2024 22:12
Nebile sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 00:39
Bebem Natural Bebek Bezi Yeni Üretim Ürünler Pişik Yapıyor Sızdırıyor.
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Bebem Natural Bebek Bezi Alerji Yapıyor!

14 Mayıs 2024 22:51
Bebem Natural Bebek Bezi Alerji Yapıyor!