Arda sonuçtan hiç memnun değil

Sada Hastanesi Dermatoloji Kliniği Yanlış Tanı

17 Haziran 2023 06:45

Dermatoloji Kliniği'ne 16 Mayıs 2023 tarihinde Uzm. Dr.*** ile randevum vardı. Gittiğimde bacağımda olan yaraları gösterip yaklaşık 2-3 aydır olduğunu ve arttığını söyledim. Örnek alarak laboratuvara yolladı ve sonuçları 1 saat sonra alabileceğimi söyledi. 1 saat sonra tekrar gittiğimde, bana uyuz tanısı koyuldu ve hastanenin yanında bulunan özel karışım kremi ve losyonları almam söylendi. Bu kremleri ve losyonları Zorlu bir süreçte 2 hafta boyunca kullandım, ancak yaralarımda hiçbir iyileşme olmadığı gibi, yaralar yayılmaya devam etti. Evde 3 kişi yaşadığım ve bu 2-3 ay boyunca sürekli temas halinde olduğum diğer kişilere yayılmadığını belirtmeme rağmen, bana yine uyuz teşhisi konuldu. Başka hastanede yaptırdığım testlerde uyuz ile hiçbir alakası olmadığı belirtildi. Şimdi, ödediğim yaklaşık 2 bin TL'ye mi yanayım, yoksa o 2 hafta boyunca her gün o kötü krem ve losyonları kullandığıma mı yanayım? Baştan savma bir hastalık tanısı ile karşı karşıya kaldım. Ayrıca, kullandığım krem ve losyonlar yaralarımı daha da kızarıklaştırdı. İnsan sağlığı bu kadar basit değil.

Arda
Arda
17 Kasım 2023 18:28

Bacaklarım da ki yaraların uyuzla yakından uzaktan alakası olmayıp bacağımda Sedef mevcutmuş 2 hafta uyuz kremini kullandırttı

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Afiyet Hastanesi Yanlış Teşhis Ve Yüksek İlaç Masrafı Şikayeti

22 Mart 2024 19:40
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Emsey Hospital Dermotoloji Memnuniyetsizliği

26 Mayıs 2023 20:03

Sada Hastanesi Yanlış Teşhis Konuldu

28 Mayıs 2023 18:16
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2023 13:39