Yasin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Baywin Bahis Sitesi. A

31 Temmuz 2024 10:05
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Baywin sitesi üyeliğimi ısrarla kapatmak istediğimi söylediğim halde sürekli bir sorun çıkararak üyeliğimi kapatmaya engel oluyor. Üyelik açarken neden hiçbir sorun yokken, üyelik kapatmaya geldiğinde hep bir sorun çıkıyor? Yetkililer, sorunumu çözünüz. Yeni üye olmak isteyen arkadaşlar da bu mesajı görsün; üyelik kapatma gibi bir durum yokmuş.

01 Ağustos 2024 14:20 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Ağustos 2024 11:00

Sitenizin göstermiş olduğu özverili çalışmayı tebrik ediyorum bir üyelik kapatmak bu kadar olmamalı. Şimdi vıp clup Telegram'dan geliyorum ve hala bana 90 gün hesabınıza girmediğinizde otomatik kapanacağı söyleniyor cidden şaka gibisiniz bu üyelik açılırken ve yatırım yaparken hiçbir sorun olmazken sizin gibi sitelerde Konu buralara gelince neden sorun oluyor?

03 Kasım 2024 07:09

Teşekkürler

03 Kasım 2024 14:33

01 Mayıs 2024 03:52
"İlgi alakanız için teşekkürler"
Baywin Sitesi Üyeliğimi Silmiyor
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Tugay
07 Temmuz 2024 01:57
Baywin Sitesi İsteğim Dışında Üyeliğimi Aktif Tutuyor Üye Olmayınız
Serkos sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Serkos
02 Temmuz 2024 11:16