Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi mi, Bir Daha Tövbe

Baymak Kombi mi, Bir Daha Tövbe
Yunus
25 Ağustos 2023 14:28

Kesinlikle Baymak yazan bir ürün almam. Baymak kombi kalitesine güvendim 2. Kez yine mağdur oldum. Bir daha asla kullanmam.ürün almak için başımdan geçenleri anlatarak herkesi vazgeçiririm. Daha önce yine Baymak marka 5 yıllık kombimin arıza vermesi yüksek tamir ve parça maliyetinden de kaynaklı olarak olarak yine 2. Kez Baymak Idee kombi 39 kv güçlü olsun diye aldım.

Sıfır olarak aldığım kombi 3 ay sonra, sıcak suyun ani ısıtması anı soğutması veya sıcak suyun bir türlü devreye girmemesi şikayetiyle çağırdığım Erbaa Baymak servisi ana kartta arıza olduğunu parçanın fabrikaya gitmesi gerektiğini söyleyerek parçayı alıp fabrikaya incelemeye gönderdiler.

Fabrikadan 10 gündür şikayetime cevap alamadım. Çağrı merkezini günde 3 defa arayıp arıyor ve acil şikayetim ile alakalı dönüş bile yapmadılar. Kayıtlar ve ses kayıtlarını bende kayıt ettim. Maalesef 10 gündür evde sıcak su yok. Şikayetim ile ilgili hep yalan yanlış bilgi verilip zaman kazanıp sizi yıldırıyorlar. Daha tövbe ben mağdur oldum.

25 Ağustos 2023 14:40 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

İlkay
14 Ekim 2024 18:20

Aleyna
19 Ocak 2024 11:32

Yalçın
04 Aralık 2024 10:26
Suat sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 13:30

Baymak Kombi İle Sürekli Arıza Ve Mağduriyet