Aydın sonuçtan çok memnun

Başyazıcı Nostaljik Dana Sucuk

Başyazıcı Nostaljik Dana Sucuk
10 Aralık 2023 15:08
Aydın'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim çözülmüştür firmanın yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim”

Çankırı ilindeki A101 marketinden satın aldığım Başyazıcı marka sucuğu pişirdiğimde maalesef beklentilerimi karşılamadı. Pişirme işlemi sonrası sucuk aşırı yumuşak bir kıvama büründü ve kıvamı süngerimsi bir hal aldı. Lezzeti de aşırı yağlı ve et oranının düşük olduğu izlenimi verdi. Ürünün tadı maalesef beğenimi kazanamadı ve yiyemediğim için geriye kalan kısmını çöpe atmak zorunda kaldım. Ürünü iade etmeyi düşündüm fakat açılmış olduğu için bu süreçle uğraşmak istemedim. Bu ürünün içeriği ve kalitesi konusunda ilgili devlet kurumlarının bir inceleme yapmasını rica ediyorum.

14 Aralık 2023 15:51

Ertesi gün içinde müşteri hizmetlerinden pelin hanım tarafıma ulaşıp gerekli açıklamayı yaptılar. Hatalı ürünlerin piyasadan toplatılmaya başladığını üretimden kaynaklı olduğunu söylediler mağduriyetimin giderileceğini belirttiler. Kendilerine Hızlı bir geri dönüş yaptıkları ve ilgilendikleri için teşekkür ederim."

14 Aralık 2023 15:54

Geri dönüş ve ilgilerinden dolayı pelin hanıma teşekkür ederim.

01 Ağustos 2024 12:40

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Başyazıcı Aşırı Yağlı, Yağdan Yenmiyor

06 Eylül 2023 16:51

03 Aralık 2023 19:38
Adem sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 03:07
"Teşekkürler"
Başyazıcı Sucuğun Macun Gibi Erimesi.
Başyazıcı Sucuğun Macun Gibi Erimesi.
Neyran sonuçtan memnun

Başyazıcı Nostalji Fermente Dana Sucuk

21 Kasım 2023 10:17
"Başyazıcı firması bir gün içinde arayarak konuyu önemsediğini belirtti. Gönderdikleri küçük hediyeye ve hassasiyetlerine teşekkür ederim. A101 de iadeyi kabul etti."

20 Mart 2024 02:17