Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Elektrik Direklerinde Aydınlatma Lambası Yok

30 Haziran 2024 16:37507

Ankara Şereflikoçhisar Kaçarlı Mahallesi M***** A*** E**** Caddesi'nde bulunan elektrik direklerinde aydınlatma lambası yok. Takılmasını istiyorum. Müşteri hizmetleri, gelen ekip yok, dilekçe yok, noterden vekaletname gibi evraklar ile süreci uzatıyorlar. Aydınlatma lambası olmayan direklere aydınlatma lambasının takılmasını istiyorum.

30 Haziran 2024 16:50 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. BAŞKENT EDAŞ

30 Haziran 2024 17:01

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 30.06.2024 tarihinde telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Talep, öneri ve sorularınız için; Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2024 00:15

Hızlı dönüş sağlandı irtibat kuran arkadaşın ilgisinden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar keşif yapıp, fotoğraflama yapıp gitmişler hala direklerde aydınlatma lambası ve yok zifiri karanlıktayız

Başkent Elektrik Dağıtım Sokak Lambası Yanmıyor Enerjisa Taleplere Tamamlandı Diyor

12 Aralık 2023 00:37491

"Müşteri hizmetleri bana ulaştı ve konuyu tekrar gündeme aldılar. Ekipler sonraki gün gelip tamiri yaptılar bizzat gördüm ve aydınlatma direği şu anda düzgünce çalışıyor. Teşekkürler."

1 Destek

Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Cadde Işıklandırması Olmaması

Burçin
6 Ekim 2023 10:21659

Ankara Mamak dutluk mah. 1031. Caddede sokak ışıklandırması yok ve akşam işten dönerken veya yakınlarımız geldiğinde sık...

Başkent Elektrik Dağıtım İncek Mah. Elektrik Sorunu

Faruk
3 Haziran 2024 23:13534

İncek Mahallesi T**** Ş***** sokak No:11 Gölbaşı / Ankara adresindeki dairemizde iskan alınmasına rağmen hiçbir şekilde ...

Sokak Lambası Ve Direk Deplasman Talebi

Cihat
2 Nisan 2025 12:10459

Ankara ili Sincan ilçesi Gökçek Mahallesi 361. Sokak üzerinde bulunan sokak lambası ile elektrik direğinin başka bir kon...

Sokak Lambası Ve Direk Deplasman Talebi

Tümünü Gör
Başkent Elektrik Dağıtım Voltaj Düşüklüğü

Başkent ElektrikDağıtım Voltaj Düşüklüğü

Hazar
Başkent Elektrik Dağıtım Ekili Tarlaya Araçla Girip Zarar Vermek!

Başkent ElektrikDağıtım Ekili Tarlaya Araçla Girip Zarar Vermek!

Yücel
TEDAŞ Elektrik Kablosuna Zarar Veren Ağaç

TEDAŞ ElektrikKablosuna Zarar Veren Ağaç

Osman
Enerjisa Başkent Perakende Sokak Lambası Arızası

Enerjisa BaşkentPerakende Sokak Lambası Arızası

Murat
Başkent Elektrik Dağıtım Sokak Lambaları Yanmadığından Akşamları Telefon Işığı İle Yürüyoruz!

Başkent ElektrikDağıtım Sokak Lambaları Yanmadığından Akşamları Telefon Işığı İle Yürüyoruz!

Bekir
Enerjisa Başkent Perakende Sokak Elektrik Kablolarının Bizim Değiştirmemizi Söylüyor

Enerjisa BaşkentPerakende Sokak Elektrik Kablolarının Bizim Değiştirmemizi Söylüyor

Mehtap

Öne ÇıkanKonular