Talip sonuçtan hiç memnun değil

Kurtuluş Baruthane Pilavcısında Şaşırtıcı Fiyatlandırma Deneyimi

Kurtuluş Baruthane Pilavcısında Şaşırtıcı Fiyatlandırma Deneyimi
20 Ağustos 2024 23:31

Akşam iş dönüşü Kurtuluş baruthane pilavcısı'na girdim. Çorba ve tavuklu pilav sipariş verip oturdum. Çorbam bitmek üzereyken, tavuklu pilav siparişimi "yarısı tavuklu, yarısı kavurmalı" olabilir mi diye sordum. Olur tabii ki dediler. Yemeğimi yedim, kart ile hesabımı ödedim. Hesabı ödediğimde fiyatın çok yüksek olduğunu gördüm.

Nedenini sorduğumda, "tam kavurmalı pilavın yanında söğüş tavuk istemişsiniz" dedi. Ve fiyat listesini (adisyonu) çıkarttı. Adisyonda "tam kavurmalı pilav 300 TL + az tavuk söğüş + çorba + ayran" olarak fiyatlama yapılmış. Ben de siparişimin tek tabakta "yarısı kavurma - yarısı söğüş" olduğunu söylememe rağmen, "bizde böyle, neyi anlamıyorsun.

Hadi kasayı meşgul etme" gibi sözler söylemeye başlayan, isminin z** olduğunu öğrendiğim ve sorumlu müdürümüz dedikleri kişi ile konuştum. "sen ne istiyorsun, ekonomi ne durumda, çok para mı 640 TL, istersen iade edeyim paranı" gibi sözler söylemeye başlayan l** bey ve ilgili mecburi olduğu halde, dükkanın hiçbir yerinde fiyat tarifeleri de yazmıyor.

Baruthane Pilavcısında 1 Porsiyon Pilav 480 TL Ona Göre Gidin.

20 Ağustos 2024 23:52

26 Haziran 2024 00:49
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Baruthane Pilavcısı Haksız Kazanç Sağlaması

04 Aralık 2023 15:02