Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu Ehliyet Sınavında Tekrar Tekrar Aynı Sorun

11 Ağustos 2024 15:571.683

Merhaba, kızım bugün ehliyet sınavına üçüncü kez girdi ve yine sadece bir kere istop ettiği için bırakıldı. Bu artık kabul edilemez bir seviyeye ulaştı. Zümrütevler Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu'nda sınava giriyor kızım. Artık bu duruma bir son versinler. Bıktık... Her seferinde 2.500 TL ödemekten ve insanları yürüyen para olarak görmelerinden. 750 TL olan ücretin kalanını tabi ki cep yapıyorlar. Bu durumun bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

11 Ağustos 2024 15:47

Bugün kızım üçüncüye ehliyet sınavına girdi. Her seferinde niye 2.500 TL ödediğimizi hala bilmiyorum. Sınav belgesinde 750 TL yazıyor. Tabii ki cep yapıyorlardır. İstanbul Zümrütevler Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu nda sınava giriyoruz. Bugün sadece bir defa istop ettiği için kızımı bıraktılar. Psikolojiyle oynamak cabası zaten. Bıktık artık bunlara para yedirmekten. Bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

15 Temmuz 2025 23:05

Gerçekten kızınız girdiği direksiyon sınavını geçemediği için okulu mu şikayet ettiniz🤦🏼‍♀️ Bu arada kalma kuralları çok net

Sürücü Kursu Başvurum Yapılmadı Mağduriyetim Giderilmiyor

15 Ağustos 2025 23:39572

Harput Sürücü Kursu Elazığ şubesinden otomobil ehliyeti almak için ayın 6’sında sınav ücreti ödememi yaptım. Toplamda 15...