05 Nisan 2024 16:55

Merhaba, Bambi Muğla mağazasından bambu slip yatak modelini deneyerek seçtim. Denemiş olduğum yatak orta sertlikteydi; ancak iki gün önce bana teslim edilen yatak sert bir yatak çıktı. Yatak kurulumu yapıldıktan hemen sonra kontrol edip, yatağın mağazada denediğim aynı model olmasına rağmen aynı yumuşaklık düzeyinde olmadığını fark ettim. Ürünü aldığım mağazayı arayıp bu durumu ifade ettim. Yetkili kişi bana bu yatağın fabrikadan yeni çıktığını, mağazadaki yatakların denenme sonucunda yıpranma ve esneme yaptıklarını söyledi. Bu ifade beni ikna etmese de derin bir nefes alıp o gece yatakta uyumaya çalıştık. Sabah kalktığımda çok rahatsızdım. İki gecedir bu yatağı kullanıyorum ve yoğun sırt ağrısı yaşamaya başladım. Müşteri hizmetlerini aradım, değişim veya iade koşullarını öğrenmek için. İade yapılamayacağını, fakat bir ay içinde 2500 lira kumaş değişim bedeli karşılığında değişim yapılabileceğini söylediler. Bu bedel yatağın üçte birlik fiyatına denk geliyor. Makul bir miktar olsa kabul edebilirim ama bu durumda kabul edemiyorum. İnsanların mağduriyetlerini fırsata çevirmişler. Sonuç olarak paramızla mağdur olduk. Ben yüksek gelir sahibi bir vatandaş değilim. On beş yıl sonra bir yatak alıp rahat etmek istedim, ancak bu da mümkün olmadı. Bu işin peşini bırakmayacağım. Tüketici Hakem Heyeti dahil, bu iş mahkemeye kadar gidecek. Ayrıca, yatağı kullanırken sıvı geçirmez alez kullandığımı, alezi de yeni almış olup ilk defa bu yatakta kullandığımı, yatak üzerinde ayrıca çarşaf kullandığımı ve yatakla hiçbir fiziksel temasım olmadığını da beyan etmek isterim. Üstelik mağazalarda deneme yaptırdıkları yatakları müşterinin ölçüsüne uyduğu takdirde müşteriye sattıklarını da bilen biri olarak bana hijyen hikayeleri anlatmasınlar. Bambi markası, satış sonrası hizmetlere ve müşteri memnuniyetine önem verirse kendisi daha çok kazanır.

05 Nisan 2024 17:16 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

05 Nisan 2024 17:31

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

05 Nisan 2024 17:33

Olcay
05 Nisan 2024 17:44

Evet tarafıma ulaşıp saçma sapan prosedürlerinizi Tekrar dile getirdiniz.cozum falan yok ortada.

Ceren
10 Haziran 2024 17:19