Özer sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Ns 200 ABS Beyni Arızası

19 Eylül 2023 13:33

Merhaba 08.08.2023 tarihinde almış olduğum Pulsar ns 200 motorum 222 km geldiğinde hız göstergesi ve km sayacı arızası verdi. Ayrıca arıza ve ABS uyarı lambaları yanıyor. Teslim almış olduğum Pendik Turuncu Motor yetkili servise arıza için götürdüm. Motorum 2 gün kaldı sonrasında arızayı çözemediklerini Kadıköy Bay Motora götürmemi söylediler. Bay Motora gittiğimde 10 gün sonra randevu almam için aramamı söylediler. 10 gün sonra aradığımda kimseye ulaşamadım. En sonunda bacanağım aracılığıyla Sultanbeyli Moto 25 yetkili servise götürdüm. Motoru hemen aldılar. Sahiplendiler 1 gün içerisinde arızayı tespit edip ABS beyninin arızalı olduğunu yedek parça siparişi verdiklerini söylediler. Motoru aldığımdan bu yana binebilmiş değilim. Parçam ne zaman gelecek? Başka sorunlar yaşar mıyım kafamda hep soru işareti. Mağduriyetimin ivedilikle incelenip çözüm talep etmekteyim.

19 Eylül 2023 13:20

Merhaba kuralkan.com dan Bajaj marka 08.08.2023 tarihinde almış olduğum Pulsar ns 200 motorum 222 km geldiğinde hız göstergesi ve km sayacı arızası verdi. Ayrıca arıza ve ABS uyarı lambaları yanıyor. Teslim almış olduğum Pendik Turuncu Motor yetkili servise arıza için götürdüm. Motorum 2 gün kaldı sonrasında arızayı çözemediklerini Kadıköy Bay Motora götürmemi söylediler. Bay Motora gittiğimde 15 gün sonra randevu almam için aramamı söylediler. En sonunda bacanağım aracılığıyla Sultanbeyli Moto 25 yetkili servise götürdüm. Motoru hemen aldılar. Sahiplendiler 1 gün içerisinde arızayı tespit edip ABS beyninin arızalı olduğunu yedek parça siparişi verdiklerini söylediler. Motoru aldığımdan bu yana binebilmiş değilim. Parçam ne zaman gelecek? Başka sorunlar yaşar mıyım kafamda hep soru işareti. Mağduriyetimin ivedilikle incelenip çözüm talep etmekteyim.

Murat
Murat

Bu marka böyle çok kalitesiz bende 250 aldım aldığım günden beri uğraşıyorum Ümraniye yaşar ticarete götürüyodum ne servis kalitesi var ne parça kalitesi var insanları mağdur etmekten başka bir şeyleri yok hiçbir şekilde ulaşamıyoruz ilgili kişi yok ve servislerdede bu işi bilen ustada yok bu şikayetleri yayalım lütfen kimsenin başı yanmasın

Canali

ABS beyni değişti mi Sorun çözüldü mü?

Özer

Evet parça garantiden değişti sorun çözüldü ama ne kadar beklediğimi tam hatırlamıyorum

Canali

Şu an bende de benzer sorun var Problem ne kadar zamanda çözüldü parçayı çok beklediniz mi?

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
12 Ekim 2023 02:03

Garanti Bitiminden Sonra Ortaya Çıkan Arıza İçin Yüksek Beyin Değişim Ücreti

İsmail
27 Ağustos 2025 13:12
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
25 Nisan 2024 17:13