Baba Kız Veteriner Kliniği Kedimiz Yanlış Tespit Yanlış Tedavi Sonucu Öldü

19 Ağustos 2024 11:10

Biz kedimizi hep i**** beye götürüyorduk. Hastalanana kadar onun iyi bir doktor olduğunu ve birçok insanın memnun kaldığını duyduk. Kedimizi bir sene önce dışkısından kan geldiği için götürdük, durumu kötüydü. Serum verdi, birkaç iğne yaptı. Kedimiz bir süre düzeldi, bayağı umutsuzduk ve çok sevindik. Fakat zayıfladı, eskisi gibi yemiyordu. Bundan dört beş ay önce bu sefer karnında şişlikler çıkmaya başladı. Tekrar götürdük, içinde iltihap var, bu ara kedilerde salgın var dedi. Şırıngayla iltihabı çekti, yine serumlar yaptı. Gerçi ne yaptığını hiçbir zaman bilemiyorsunuz çünkü söylemiyor ve kendi kafasına göre iyi olacak, ben gerekeni yaptım diyor. Kedinizin tam olarak neyi olduğunu, nasıl bir tedavi yapıldığını asla bilmiyorsunuz. Kedimiz yine birkaç gün düzeliyordu ama yine tekrar ediyordu. Tekrar götürdüğümüzde FIP olabilir, siz üzülmeyin diye söylemedim dedi. Bu bile çok sinir bozucuydu, göz göre göre hayvana ne olduğunu tespit edemiyorsunuz, kan testi yapmadı, ultrason yapmadı. FIP dedi ve geçti. Bir gün sonra kedimiz çok kusmaya başladı. Onu başka bir doktora götürdük, orada kan değerlerinde pankreas çok aşırı yüksek çıktı, doktor ultrason yapmak istedi. Tümör olabilir diye. Kedimizi eve getirdik. Her zaman dışarıya çıkardı. Bu sefer çıktı ve iki gün gelmedi, perişan olduk. İki gün sonra arabamızın altında ölü bulduk. Bu nasıl bir olay? Kedimizin ne sebepten öldüğünü, neyden hasta olduğunu, nasıl bir tedavi yapıldığını hiçbir şeyi bilemedik! Daha sonra duyduklarımdan sonra kedimizin i**** bey yüzünden öldüğüne emin olduk. Çünkü başka hastalara da aynı bize dediği gibi FIP olabilir diyormuş. Bu yer ile ilgili mutlaka soruşturma başlatılmalı, keşke bir sürü insan ciddi anlamda uğraşsa ve kapatılsa. Çünkü insanlar fiyatlar daha ucuz diye gidiyor belki ve kendisi çok tatlı dilli bir şekilde insanları tutmayı beceriyor orada. Ama gerçekten oraya götürülen hayvanlar için çok üzgünüm, kimsenin bizim yaşadığımız şeyi yaşamasını istemiyorum.

Melis sonuçtan hiç memnun değil

Maça Veteriner Kliniği Maça Veteriner Haksız Kazanç Ve Yanlış Tedavi Yüzünden Kedimi Öldürdü!

30 Temmuz 2024 21:57

04 Temmuz 2024 08:41