Avrasya Otopark Pozitif Ve Negatif Yönleri!

09 Temmuz 2023 22:49

Sabiha Gökçen havaalanı için Avrasya otoparka bir gün önceden mesaj atıp günlük fiyat için bilgi istedik. Günlük 60 TL gibi bir bilgilendirme mesajı geldi. Aracı bıraktık. Geldiğimizde 5 gün sonunda 5*75'ten 375 ücret çıktı. O arada zam yapıldığı söylendi. 60 TL mesajı duruyor. Neyse 375 EFT yaptık çıktık. Buna ek olarak verdiği fişte araba içindeki çalınma gibi olaylardan biz mesul değiliz yazıyor. O zaman oraya 7/24 kamera ile izliyoruz arabanızı, bizimle güvendesiniz diye reklam yapıp sonrasında fişe arabadaki değerli eşyaların çalınmasından biz mesul değiliz demek nasıl bir paradoks merak konusu. Araba sizin otoparkta güvende değilse mesulü tabi ki sizsiniz. Servisleri havaalanı ulaşım konusunda sıkıntı yaşamadık o konuda iyiydi. Biz de her şey neyse o. Ne eksik ne fazla. Negatif ve pozitif yönler bizce bunlar ama önce güvenlik tabi ki. Ben arabamı otoparka bırakıyorsam hukuk kökenli bir aileden geldiğimizden de bildiğimiz üzere o otoparkta o araca kimse dokunmamalı o fişe biz mesul değiliz yazılmamalı. Bilginize.

Avrasya Otopark Otoparkta Yaşanan Hizmet Sorunları Ve Müşteri Deneyimi

25 Temmuz 2024 20:17
Harun sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 03:30
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Avrasya Otopark Görevlilerinin İlgisiz Ve Kaba Davranışları Nedeniyle Yaşanan Memnuniyetsizlik

05 Eylül 2025 15:39

Çelik Otopark (Avcılar) Yalanla Abonelik Yapıyor!

24 Ekim 2023 18:35
Teoman sonuçtan hiç memnun değil

Beşiktaş Sinanpaşa Otopark In Fahiş Fiyatlandırması. 1.5 Saat 300TL

27 Temmuz 2024 21:57