Avrasya İlaçlama Pişmanlığı

Orkun
29 Ağustos 2024 22:483.616

Konu firmadan tahtakurusu için 1 sıvı 2 gaz olacak şekilde 3 kez ilaçlama hizmeti aldık. Toplamda 3800 TL para aldılar. 2. İlaçlamada %98 bitecek garantisi verdikleri halde aynı şekilde devam etti. 3.'sü için yine para istediler indirimli. Hiçbir faydası yok. Ne yaptıklarını bildiklerini sanmıyorum zira kendi araştırmalarım sonucu tahtakurusu ilaçlaması noktasal olarak yapılmalı tüm alana değil. Evi temizlemekten canımız çıktı böcek hala bitmiyor.

Yorumlar(7)

Avrasya
Avrasya
6 Haziran 20:37

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ancak yaptığımız incelemede adınıza veya belirtilen bilgilerle eşleşen herhangi bir hizmet kaydına firmamızın sistemlerinde rastlayamadık. Ne yazık ki sektörümüzde firmamızın ismini kullanarak veya benzer isimlerle hizmet veren işletmelerle zaman zaman karşılaşılabilmektedir. Bu nedenle yaşadığınız sürecin firmamızla ilgili olup olmadığını netleştirmek isteriz. Hizmeti firmamızdan aldıysanız, işlem tarihi, adres bilgisi veya iletişim numaranızı bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Konuyu detaylı şekilde inceleyip gerekli desteği sağlamaktan memnuniyet duyarız. Amacımız sorunun kaynağını öğrenmek ve mağduriyetiniz varsa çözümüne yardımcı olmaktır. Bizimle iletişime geçerseniz durumu birlikte değerlendirmek isteriz. Saygılarımızla,

23 Ocak 13:22

Eşyaların çoğunu attım süpürgeliklerin boşluklarına diatomlu toprak doldurup boşlukları silikonla kapattık evi boyattık her gün iki tane çekyatıma buharlı makine ile yüksek ısı verdim artık son çare fumigasyon yaptırdım inşallah bir daha çıkmaz

2 Ocak 00:50

Merhaba bir çözüm bulabildiniz mi 6 kere ilaçlama yaptım yıkamadığım eşya temizlemediğim yer kalmadı temizlik yapmaktan canım çıktı buhar makinesiyle günde iki kere buharlama yapıyorum bugün iki tane daha gördüm çözüm yolu yok mu kurtulmanın

Tahta Kurusu Sorunu Çözülemedi, Durum Daha Da Kötüleşti

Güliz
16 Ocak 2025 22:392.769

3800 TL para alıp iki kere evi ilaçladılar, tahta kurusu bitecek dediler. Daha da fazlalaştı, evdeki koltuğu attık, ona ...

1 Destek2 Yorum