Clinerm Güzellik Salonu Clinerm Güzellik Merkezi Ruhsatsız İş Yapıyor Paraları Alıp Kaçtılar

26 Haziran 2024 11:44

Gazcılardaki şubesine nisan ayında lazer epilasyon paketi satın almaya gittim. Instagram'da herkes çok ilgiliydi. Gittiğim gün parayı peşin alırken hiçbir sıkıntı yoktu. 8 Nisan'da ilk randevuma gittim, o gün bir buçuk saat bekledim, herkes geçiştirdi. 'Birazdan alacağız' diye ikinci randevuyu 6 Mayıs'a verdiler. Ondan üç gün önce 'erkene alabilir miyiz?' diye sorduğumda boş yer yok dediler. Ertesi gün de randevum iptal edildi. Elektrik kesintisi oldu. 'Sizi gün içinde haberdar edeceğiz' diye soru sormama rağmen cevap ertesi gün geldi. Onu da pazar günü diye mesai saati dışında cevap vermiyoruz diye yazdılar. Seansımın olduğu gün kimse dönüş yapmadı. Bir haftaya yakın bekledim, ne telefon açıldı ne mesaj gitti. En sonunda bir hafta sonra baktılar, 'yok efendim tadilata girdik sizler için' falan dediler. Gittim dükkana, kapalı. Etraftakilere sorduk, kimse bilmiyor. Ne tadilat sesi ne başka bir şey. Arayınca ulaşılamıyor ve net bir şey söylenmiyor. Gidip etraftaki insanlara sorduk, yıllardır kaçak şekilde çalışıyorlarmış. Şikayet olunca polis gelip ruhsat kontrolü yapmış. Paralarımızı alıp hiçbir şey söylemeden WhatsApp durumundan 'tadilattayız' diyorlar sadece. Artık mesajlara da kimse bakmıyor. Ödeme yaparken nakit değil IBAN'dan istediler ve yüzleri çok gülüyordu, sanki 'biri daha düştü tuzağımıza' der gibi. Bana ne olduğu belirsiz bir kağıt verip 'ödeme alındı' diye bir şey yazdı. Ödemeyi benden S**** B** aldı. Hesabımda dekontu var ama nasıl şikayetçi olacağım hakkında bir fikrim yok. Görüşmeye gittiğimde S**** Hanım yoktu, kapalı K****** adında bir bayan vardı ama parayı S**** B**'ın hesabına gönderdim.

10 Temmuz 2024 13:17

Gazcılardaki clirnem şubesi açılmış söyledikleri yalan da burayı başkasının devraldığı ve yeni kayıt yaptırabiliyorsunuz eski kayıtlar bizi ilgilendirmiyor dedi yani paranız çöp oluyor ve şikayet edeceğimizi söylediğimizde de dalga geçer gibi elinizde dekontunuz varsa şikayet edebilirsiniz dediler rahat bir şekilde

Yorumlar (10)

Şükrü

Ben ilk 10 seans gittim sonra bir 10 seans daha aldım 4 uncu seansımda bitti onların 2 şubesi vardı yanlış hatırlamıyorsam çekirge veya Nilüfer değdi

Şükrü

Merhaba nehir hanım benimde aynı problemin var Bende 4 uncu seanstaydim ama randevu ya gidemedim Çünkü tadilattayız vs yalanını kullandılar şimdilerde kapalı kimsede ulaşamıyor siz ne yaptınız ulaştinizmi

Nehir

Hayır hala daha ulaşamadım Instagram hesaplarını da telefon hesaplarını da kapatmışlar birisi üç fidan parkının orada Çilek mobilyanın üst katında başka bir isimle devam ettiğini yazmış ama daha gidemedim

Semen

Ben bugün karakola şikayette bulundum polis memuru olan beyefendi mağdur olan herkesin şikayette bulunmasını söyledi bilginiz olsun

Erdem
Erdem

Bende paket yenilenmiştim 2 defa gittim hiçbir bilgi yok sizden gördüğüm kadarıyla dükkanı kapatıp kaçtılar. Toplu bir şekilde şikayet edelim

Semen

Merinostaki karakola şikayette bulunmuşum dikkaldırımdaki emniyet müdürlüğüymüş

Semen

Bir kişi clinerm salona yorum yazmış ihsaniyede farklı bir isimle devam ediyor diye bu bilgi ne kadar doğru bir bilginiz var mı

Acemlerin oradakine Dikkaldırım diye geçiyor

Zeynep
Zeynep

Hangi karakola gittiniz acaba

Nehir

Nasıl şikayet ettiniz tam olarak bir de hangi karakola bende oraya gidiyim

Zelal sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Estetik Bakırköy Şubesi'nde Hayal Kırıklığı: Lazer Epilasyonda Sorumsuz Hizmet

28 Mart 2025 14:24
Maside sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 19:55