Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Multimedya Cihazı Sorunu Ve Garanti Anlaşmazlığı

15 Ekim 2024 20:41

Merhabalar, Mayıs 2024 tarihinde 2017 Kia Sportage aracıma Avgo 9 multimedya sistemi taktırdım. Benden aracımın üstündeki orijinal, arızalı olan cihazı 5.000 Türk lirasına sayıp kendi cihazlarını 10.000 TL'ye teklif ettiler. 5.000 Türk lirasına arızalı bir cihaz yaptırmaktansa sıfır cihaz taktırmayı tercih edip, kendilerine güvenip işlem yaptırdım. 2 hafta önce aracı çalıştırdığımda cihaz açıldı fakat birkaç saniye sonra beyaz bir ışık çıktı ve sonrasında ekran karardı. Ne olur ne olmaz diye tekrar kontağı kapatıp açtım, yine aynı sorunla karşılaştım ve cihazı sıfırladım. Buna istinaden aracın ekranında şifreleme çıktı ve servise götürdüğümde bana cihaza şifre girmişsiniz denildi. Fakat hiçbir şekilde şifre girmediğim halde bu şekilde suçlandım ve anakartın yandığını beyan ettiler. Ona istinaden ana kart değişimine 2.000 Türk lirası para istediler. Yapmadığım bir şeyden dolayı garantisi devam eden bir ürünü neden ücretli tamir ettiklerini anlamadım. Ne kadar yemin de etsem, kendimi bir türlü ifade edemedim.

10 Kasım 2024 00:43

hiçbir şekilde mazeretsiz ürün arızalarında siz kullanıcı olarak sorumlu tutuluyor sunuz her türlü arızadan siz sorumlu oluyorsunuz maalesef

10 Kasım 2024 00:46

Garantili 5 aylık ana kart arızasını ücretli yaptırmak zorunda kaldım.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 13:45

Megane4 İçin Aldığım Dijital Panel Hayal Kırıklığı Yarattı

Rıdvan
06 Aralık 2024 00:54
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Multimedya Arızaları Ve Cihazın Çöp Oluşu

20 Eylül 2023 10:29