Erol sonuçtan çok memnun

Avansas Selin Kolonya Kalitesi Kötü Ve İadede Zorluk Yaşıyorum.

Avansas Selin Kolonya Kalitesi Kötü Ve İadede Zorluk Yaşıyorum.
01 Nisan 2024 12:05
Erol'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü, teşekkür ediyorum”

Avansas tan Selin limon kolonyası aldım. İki adet 5 litrelik. Sağlam bir şekilde ulaştı. Bir tanesini açtım ve kokusuna bakmak için, ancak alkol ağırlıklı bir koku ve keskinliği hemen gecen bir ürün olduğunu anlayınca Avansas ile iletişime geçip sözlü ve yazılı olarak iade etmek istediğimi 26 Mart 2024 tarihinde bildirdim. 01 nisan 2024 tarihine kadar altı kez müşteri hizmetleri ile iade kodu almak için görüştüm. Hala inceleme devam ediyor diye cevap veriliyor. Urunu başka firmalardan da aldığım için kalitesini ve kokusunu iyi biliyorum. Somut bir cevap ve çözüm alamadım.

01 Nisan 2024 11:40

01 Nisan 2024 12:19 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Sayın Erol Y.; Öncelikle yaşadığınız aksaklık için çok özür dileriz. Konuyla ilgili destek olabilmek için sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla Avansas

02 Nisan 2024 13:15

Sayın Erol Y.; Talebiniz incelenmiş ve sizinle iletişime geçilerek şikayetiniz çözümlenmiştir. Saygılarımızla Avansas

Erol

Meltem
02 Şubat 2024 11:42
Mustafa sonuçtan çok memnun

25 Haziran 2025 14:52
Prof.dr.özge sonuçtan hiç memnun değil

Prof.dr.özge
13 Aralık 2023 15:02
Yavuz sonuçtan çok memnun

Yavuz
08 Şubat 2024 22:04
"Aklımdaki imajı eskiden bu yana olumlu olan bu firmadan yaptığım ilk alışverişte yaşadığım olumsuz deneyim sırasında, sorunun çözülmemesinden çok tatmin edici cevap alamamak çok can sıkıcıydı. Ancak firmadan gelen son mesajda iletilen özür mesajı ve müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik çabaları nedeniyle kendilerini tebrik ederim. Bu durumda firmayla ilgili değerlendirmemi güncelliyorum. Umuyorum ki bundan sonraki dönemde firma gerekli çalışmaları yapmasının karşılığını alır ve kaliteli hizmet sunumuna ve ticaretine daha başarılı şekilde devam eder. Teşekkürler."