Mustafa sonuçtan memnun değil

11 Aralık 2023 20:55

Koçtaş uygulaması üzeriden "ATS İthalat İhracat" mağazasından Taşlama makinesi aldım. Ürünün ilk kullanımında arızalı olduğunu tespit ederek 23 Kasım tarihinde değişim için geri gönderdim ve ertesi gün adrese teslim edildi. Ardından iletişime geçtiğimde ilk önce ürünün ellerine ulaşmadığını söylediler (2 Aralık). Ardından şikayetlerimiz sonucunda 7 Aralık 00:17'de "yarın yeni ürün çıkışı yapacağız" dediler. 2 iş günü sonrasında (8 Aralık 20:15) ürünü hala göndermedikleri ve oyaladıkları için para iadesi istedim. Bugün 11 Aralık ve hala cevap vermediler.

Bu sıradan bir iş bilmezlik değil kasıtlı bir kötü niyetlilik. (Ne olduğunu açıkça yazamıyorum.) Bu süreçte Koçtaş'la da iletişime geçtik fakat herhangi bir çözüm sağlayamadılar.

Araştırdığımda gördüm ki bu "ATS İthalat ve İhracat" mağazasının ilk vukuatı değil. Ben artık parasında değilim ama bu tür kötü niyetli işletmelere taviz verdikçe daha fazla insan mağdur ediyorlar. Koçtaş da bu konuda inanılmaz kötü bir aracı kurum performansıyla müşterisini mağdur ediyor. Sırasıyla her iki kurumu da gerekli yerlere şikayet edeceğim.

Sipariş No: 1038203850
İade Kargosu Takip No: 3103280489011 (Aras)

Büşra
01 Aralık 2023 16:10
Sandro Ürünümün Nerede Olduğuna Dair Hiçbir Yerden Bilgi Alamıyorum
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 23:50

02 Ağustos 2023 00:08
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13
Günay sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 17:15
Koçtaş'tan Aldığım Yatak Teslimatında Yaşadığım Sorunlar