Atlas Hastanesi (Ümraniye) Şikayet Çocuk Bölümü Ve Çalışanların Tavrı

18 Aralık 2022 14:00

Atlas Hastanesi cumartesi günü aksam saatlerinde çocuk bölümüne gittim. Bir sağlıkçı olarak söylüyorum ne hizmetlerinden memnun kaldım ne muayeneden. Çocuğum ateşli döküntüleri var muayene edildi iyi güzel bir bakıyorum istenmeyen tahlil istenmeyen test kalmamış. O olabilir bu olabilir testlerin hepsini yaptırdıktan sonra bende anlarım zaten ne olduğunu bu kadar kolay olmamalı. Ya her şeyden test istenecekse o zaman doktorluk olmamalı. Ayrıca reçete veriliyor piyasa da ilaç yok değiştirilmesini istiyorum. Bana yarın da diğer nöbetçi eczaneleri gezin olmazsa bakarız diyorum. Tamam ertesi gün oluyor sabahtan beri arıyorum bana başka doktor var oda ne hikmetse iki dakika ayıracak vakti olmadığını söylüyorlar. Üstelik öğle arası da geçti yazık değil mi ya? Benim çocuğumun tedavisine başlayamadım ben bir an önce başlansın istiyorum. Bana bir de utanmadan ateşi varsa kontrole getirin diyor. Ben tedaviye başlayamamişim dalga geçer gibi cevap veriyorlar. Yazıklar olsun bizim bu ülkemizde bu tarz sağlık sistemi olmamalı para alırken her şey güzel sorsan özel sonrası yok nerede hizmet.