Atiker LPG Sistemi Garanti Mağduriyeti

Ramazan
17 Temmuz 2023 18:21

Atiker firmasına ait Atiker Grand sistem LPG montajını 11.11.2022 tarihinde Yozgat'ta taktırdım. Aracımın arıza ışığı yanıp sönmeye başladı. Elazığ'da izindeyken Atiker bayisine girdim, sorunu buldular, kesici dedikleri parça arızalıydı. Arızayı gidermek için parça değişimi gerektiğini söylediler. Ben de LPG sistemini taktıralı 8 ay olduğunu garanti kapsamında değiştirmeleri gerektiğini söyledim. Bunun üzerine Elazığ'ta bulunan Otomotiv sahibi böyle bir uygulama olmadığını, arızanın bulunduğunda işçilik ücreti ödemen gerektiğini söyledi. Ben de sakin olmasını söyledim. Ben Atiker sistemini taktırdığımda Türkiye'nin hangi ilinde olursan ol parça değişiminin garanti kapsamında olduğunu söyledim. Yine sinirlerine hakim olamayan bu şahıs üzerime yürüdü. Personel araya girdi. Yani basit bir parça değişimi için bu kadar basitleşmeye ne gerek vardı? Zaten parasını vereyim, değiştir dedim. Halen anlamıyor. Buradan Atiker markasına ve firmasına sesleniyorum. Siz bayilik verirken hizmet etsin diye vermiyor musunuz? Bu mudur hizmet anlayışınız? Hak hukuk sisteminiz parayı alana kadar mı? Yazık gerçekten. Böyle insanlara bayilik vermeyin kardeşim, sizi lekeliyorlar.

18 Temmuz 2023 08:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Yetkili, Gerekli bilgilendirmeler E-mail yolu ile yapılmıştır. Saygılarımızla, Atiker Müşteri Hizmetleri

Yunus
Yunus

Gaziantep de Atiker servisinde 1.3 Toyota Corolla aracıma sıfır tüp bağlattım aracım bağlandığı günden beridir LPG de sürekli tekleme rampada düşüş ve 150 km yola 25 litre LPG aldı bunu 4 sefer gittiğim Atiger bayisindeki ustaya arızamı söylememe rağmen yok bujiler arızalı yok karbüratör arızalı ben diyorum kardeşim bunlar arızalı olsa benzindede yapar sen bir göster gösterdik sağlam dedi değiştir usta dedik yine aynı arıza her şey iş bitene kadar Allah kimseyi böyle fırsatçıların eline düşürmesin yani kısacası Atiker pişmanlıktır ve hakkımı da helal etmiyorum o ustada Allah aldığı paranın hayrını görmesin

Atiker LPG Sistemi Garanti Mağduriyeti

Atiker LPG'ye Geçmeme Ve Servis İlgisizliği