Atacity Hotel Konaklama Şikayeti

Atacity Hotel Konaklama Şikayeti
20 Ekim 2023 14:13

1 ay önce sadece 2 geceliğine konakladığım Atacity / Redist Hotel, konaklamamın şirketimiz tarafından karşılandığını söylememe rağmen, benim şahsi hesabımdan para çekti. Yaklaşık 1 saat sonra şirketimiz de aynı miktarı ödedi. Yani, 2 katı para aldılar. Ertesi gün, çalışanlarının hatası olduğunu ve bunu hemen halledeceklerini söylediler. Ben İstanbul'dan ayrıldım, başka şehirde yaşıyorum ve bugün tam 1 ay oluyor. Bu olay yaşanalı. 1 aydır her gün bu oteli arayıp paramı iade etmelerini, bununla ilgilenmelerini rica ettim. Muhasebeden olduğunu söyleyen m*** isimli şahıs bu meseleyle şahsen ilgileneceğini söyledi, mail adresine detaylı yazmamı istedi. Yazdım. Ama bilin bakalım ne oldu. Verdiği e-mail adresi spam. Yanlış mail adresi verdi. Oyalamak için yani. Otelin info mailine de aynı şekilde her detayıyla yazdım. İademi istedim. Önce gördüklerini, sonra da info'ya gelen mailleri görmediklerini söylediler. Bir dedikleri diğerin tutmuyor anlayacağınız. Ben burayı her gün arayıp isim, soy isim ve numara bırakmaktan bıktım. Artık utanıyorum aramaya ama bu insanlarda ar yok anladığım kadarıyla. Kendilerine de söyledim, bu yaptıkları düpedüz yanıltma. Umarım bu şikayet ilgili kurumlara ulaşır. Yarın zaten dava da açacağım. Kimse sizden borç istemiyor, aldığınız hakkınız olmayan parayı geri istiyorum. Bu olayı buralara kadar siz getirdiniz, bedelini de ödeyeceksiniz.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 18:09
Nail sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 15:10

30 Mayıs 2023 23:02
Ariel Hotel Alaçatı Ekstra Ücret Ve Rezervasyon İptali Sıkıntısı
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Webresonline Yanıltıcı Rezervasyon Ve Kötü Otel Deneyimi

19 Ağustos 2024 11:19