Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Asya Veteriner İlgisiz Tavırlar Asık Suratlar Ve Yüksek Ücretler

14 Haziran 2023 10:33

Kedimin kusma şikayeti ile gittik girişteki sarışın bayan hep karşılıyor adını bilmiyorum. Aşağı kata yönlendirdi. Aşağıda bir erkek bir bayan Dr. Vardı bir hemşire ışıklar kapalı asık suratlar karşıladılar ne sorsak asık suratlar kan sayımı bakacaklardı hayvan çok bağırdı kanı alamadılar neden olmadı dediğimizde ay hayvanınız çok nazlı vs hep laf soktular. İsterseniz bırakalım başka yere götürün gibi azarlamalara maruz kaldık. Eldiven kullanmıyorlar ve bahane olarak kedi çizdi dediler. Tavırlar Asi ve tersti bunun üstüne sorulara net cevap alamadık. İstemesek kağıt vermiyor detay vermiyorlar ve ücretleri çok yüksek 3 gün boyunca serum ve iğne yaptılar 5 e tamamlayalım dediler. Aslında 3. Günde kedim yemeğe başlamıştı. Ayağında 3 günden fazla diren tutuyorlar çıkaralım demiyorlar 4. Gün ben çıkarttırdım. Yani hem tavırlar sert kabaca hem de para kazanmak için gereksiz ilaç yüklemesi yapıyorlar. Bir daha asla gitmem hatta orası incelenmeli. Hani devlet hastanesine gidersiniz de doktor sizi azarlar ya öyle bir azarlama ile karşılaştık. Artık klinikten çıkmış ticarethaneye dönmüş yaklaşımlar çok çirkindi. Meslekten bıkmış doktor bayan çok tersti ve bizi en çok geren oydu zayıf uzun boylu. Bu tavır nedir dediğimizde yapılan açıklama daha komik ama kedinize dahiliye uzmanı baktı şükredin der gibi bir tavır vardı. Klinikteki doktorun branşı dahiliye diye bu naz niyazi çekmek zorunda mıyız?! 3500 TL ödedik mamada sattılar ama yaklaşımlar hoş değildi. İlk gün verdikleri yaş mama yemedi başka yaş mama sattılar kuru mama öneriyor az alacak 2 kilo 670 TL var diyor her şeyi o kadar normalleştiriyorlar ki kediniz cins kedi diye bu rakamları vermek zorundasınız. Yaklaşımı rahatsız edici, ben bu kadar mama ne gerek var dedikten ve hakkımızı aradıktan sonra küçük avuç deneme boy verdiler. Bu işi yapıyorsak severek hayvan ayırt etmeden yapalım lütfen kısaca duyarsız bir veteriner klinik.

Zeynep
Zeynep

Merhaba bahsettiğiniz bu klinik Elazığ'da mı ben yarın kedimi buraya götürmeyi düşünüyordum eğer aynı yer ise götürmeyelim

Filiz
Filiz

Tam o tarihler de. Check-up yaptırmak istediğimiz kedimizi sağlam götürüp akşama ölüsünü aldık. Kan alamadılar, bir sürü şey saçma sapan hayvan kötüleşti asistan kız beceremiyor anlamıyor. Sahibi kibir abidesi insan ssçiyor. Önceleri aşı için götürüyordum zaten hiç gitmek istemiyordum selemıma karşılık vermiyor diye. Hayvan akşama kadar gözümüzün içine baka baka can çekişti. Kustu gelip kaldırmadılar bile. Neden öldü dedik. Stres dediler. Şimdi üzgünsünüz hesabı sonra ödersiniz dedi bir de. Hayatımız karardı oradan çıkarken. Bizim tarifsiz bir acı ve pişmanlıklarla baş başa bıraktılar. O tarihddn itibaren psikolojik destek almaya başladık kardeşimle. Uyku hapı içmeden uyuyamadım uzun süre. Hayvanın son bakışları gözümden hiç gitmiyor. Resmen öldürün diye götürmüşüz.🙁🙁

Arzu
Arzu

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza... Oradakiler hayvan serverde değil insan severde onlar sadece o ara sever olmuş keşke kapatılsalar. Size de geçmiş olsun Allah sabır versin

Patipaty Pet Veteriner Kliniği Pişmanlığı

24 Mart 2025 11:41