Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Nef Arsa Sakarya Projesi Tapu Devri Gerçekleşmiyor.

Nef Arsa Sakarya Projesi Tapu Devri Gerçekleşmiyor.
20 Eylül 2024 03:58

Nef Arsa tarafından Sakarya projesi ile alakalı tapu devri ile alakalı 7 Ağustos günü mail geldi. Talimatname ve vekaletnameyi karşı tarafa göndermiş olmama rağmen ve 30 gün içerisinde devirler tamamlanacak denmesine rağmen hala bir aksiyon alınmadı ve süreç devam ediyor denilerek oyalanıyorum. Bununla alakalı somut bir adım olmaması artık can sıkıcı boyutlara gelmiş bulunmakta. Lütfen bu mesajı okuyorsanız gerekli işlemleri yerine getiriniz.

17 Ekim 2024 00:48

Yaklaşık 2 - 2.5 yıl önce Sakarya projesinden bir pay'ı peşin ödeme yaparak almıştım. Aradan geçen süre zarfında tapular ile alakalı sürekli oyalanıldım. Akabinde 7 Ağustos 2024 tarihinde tapu işlemlerinin başlatılabilmesi için vekaletname ve talimatname tarafıma gönderildi. Gelin görün ki üzerinden 1 ay geçtikten sonra neden hala başlamadığına dair mail attım. Ve yine tarafıma en kısa süre içerisinde başlatılacak diye cevap verildi. Sonra Şikayetvar'a bu durumu açıklayan bir şikayet kaydı açtım ve Kübra hanım benimle ilgilenerek ''2 Ekim'e kadar işlemelerin başlatılacağı'' şeklinde bir cevap aldım peki dedim şikayetimi siliyorum. 2 Ekim geldiğinde ise şu anda başka bir projenin önceliği olduğunu ve projelerin tapu işlemleri bittikten sonra Sakarya'ya geçeceğiz denildi. Peki bunu neden ilk etapta anlatılmadığını sorduğumda ''İlerleyiş bu şekilde'' gibi garip bir açıklama geldi. Belki bu şikayet ile alakalı da tarafıma ulaşılacak fakat artık gerçekten kabak tadı verdi. Tapu teslimine kadar şikayetim burada kalsın. Nef sözlerini maalesef tutamıyor. Güncelleme geldikçe buraya yazacağım.

1729115299657.nef-mail.jpg
04 Ekim 2024 16:07

Nef Arsa Sakarya projesine ait bir adet hisseyi peşin olarak proje ilk çıktığında almıştım üzerinden geçen süre içerisinde tapular izinler çıktıktan sonra dağıtılmaya başlanacağına dair söz almıştım. Akabinde sonunda 7 Ağustos 2024 yılında tapu işlemlerinin başlayacağına dair bir mail aldım ve benden talimatname ve vekaletname istendi. Bunları da gönderdikten sonra tapumu almayı beklerken. Eylülün ortasında Nef müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bana en geç 4 Ekim 2024 için tarih verildi ve bugüne kadar bekledim. Sözü veren hanımefendiyle bugün görüşmeme istinaden, önce Bursa bölgesinin tapularının bitmesi gerekiyor denildi. Anlamadığım nokta madem öncelik sırası başka projeyse neden farazi bir tarih söyleniyor bizlere? Şimdi Kasım ayı deniyor, Kasım ayında da projenin tapusu olmazsa yine buraya bilgi aktaracağım. Bu şikayeti okuyan ve Nef projesinden bir taşınmaz almayı düşünenler 2 hatta 3 kere düşünsünler, belki er-geç projenin tapusunu, vaat edilen kira ödemelerini alacağız ama, sözlerinde durmadıklarını kesinlikle bilin.

profile profile
20 Eylül 2024 16:50 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhabalar, tarafınıza ulaşarak konu hakkında detaylı bilgiyi paylaştık. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

02 Aralık 2024 06:10

Aralık ayına da giriş yapmış bulunmaktayız, hala bir gelişme yok

01 Nisan 2025 03:03

Nisan 2025 'e girdik Hala bir gelişme yok!

26 Mayıs 2025 09:43

Nef city 82 ve Nef Sakarya Novu projesinden 1'er hisse aldım. İkisinde de projelere ait 1 tek çivi bile çakılmış değil. CİMER'e şikayet ettim, Sakarya teslim tarihi sözleşmede ki süre henüz gelmedi fakat bugün başlasalar yine bitiremezler. Kesinlikle muhatap birisi yok, ayrıca arayan kişiler de sadece vaatlerde bulunuyorlar.

04 Haziran 2025 03:13

Haziran 2025'e girdik Hala bir gelişme yok.

Yorumlar (5)

Hakan
Hakan

CİMER'den geri dönüş aldıysanız paylaşırsanız sevinirim. Ben de CİMER şikayet etmeyi düşünüyorum.

Mert
Mert

CİMER den herhangi bir geri dönüş oldu mu?

Erdem
Erdem

Bu projede ne, kadar kisi varsa toplanalım grup oluşturalım bilgi paylaşımı birbirimize faydası olur düşüncesindeyim

Kadir

Hala oyalama devam ediyor şimdiki bahaneleri herkes ödeme ve evrak gönderince bu süreç tamamlanınca tapuları devreceklermiş

Kadir

Hala tapuyu vermediler sürekli oyalıyorlar

Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Arsa Nef Sakarya  Yatırımında Yaşanan Sorunlar

25 Mart 2024 03:26
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Arsa Nef Sakarya Novu Projesinde 3 Yıldır Tapu Teslim Edilmiyor Mağduriyet Büyüyor!

04 Eylül 2025 10:10