11 Temmuz 2024 23:58

Sayın Yetkili, 27.04.2024 tarihinde 34 BUR 069 plakalı aracımla kaza yaptım. Aracın yürüyen aksamında problem olduğu için çekiciyle çekilmesi gerekmekteydi. Neova Sigorta şirketimizle görüştük, çekici Maslak'ta, kaza ise Ümraniye'de olması sebebiyle trafik bahanesiyle gelmedi. Aracı kendi imkanlarımızla Eyüpsultan Maroto servisine çektirdik. 1 aylık süre zarfında bize Arpa Sigorta ekspertiz atandı. Bu sürede araçta 370.000 liralık hasar olduğu söylendi. Biz de tamirini onayladık. Bugün aracın servis tarafından aranıp, aracın söylenenden daha fazla hasarının olduğunu, şanzımanın tamamen hasar aldığını, şasinin de ağır hasar aldığını, bu zamana kadar eksperin bunları kontrol etmeyip bizi yanlış yönlendirdiğini servis tarafından aranıp bizzat bilgisini aldım. Servis, aracın kesinlikle tamir olamayacağını ve perte çıkması gerektiğini bildirdi. Sormak isterim, neden sigorta şirketi ve eksper tamir olması mümkün olmayan pert bir aracı yapılması için diretiyor? Canımıza kastı mı var! Bana en yetkili kişinin dönmesini talep ediyorum. Aksi takdirde sosyal mecralarda ve mahkemede son raddesine kadar hakkımı arayacağım. Acil dönüş talep ediyorum. 0(531*********71

Eksper Süreci Ve Ödeme Sorunlarıyla Mağduriyet

02 Ocak 2025 21:50
Eksper Süreci Ve Ödeme Sorunlarıyla Mağduriyet
Abdulmenaf sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Evrensel Sigorta Ekspertiz Hizmetleri Beni Mağdur Ediyor

20 Mart 2024 01:09
İstanbul Evrensel Sigorta Ekspertiz Hizmetleri Beni Mağdur Ediyor
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ünsal Ekspertiz 3 Aylık Araç Teslim Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Sigorta Mağduriyeti

03 Şubat 2025 13:47
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Sigorta Ekspertiz Hizmetinin Yetersizliği Ve Hasar Dosyası Sürecinde Mağduriyet!

02 Ekim 2025 15:46