Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Benzin Deposu Delik

09 Ekim 2023 13:04

Eylül ayında İzmir'de bir bayiden Arora Max t 150 lik motorsiklet aldım. Servis kurulumu yaptıktan sonra motoru almaya gittim. Giderken yanımda 1.5 litre benzin götürdüm. Motoru servisten alıp benzini fullledim. Yolda benzini akıttığını fark ettim. Tekrar servise götürdüğümde benzin deposunun delik olduğunu ve fabrikadan benzin deposu siparişi verdiler. Aradan 2-3 gün geçti. Fabrikayı aradım ve motorun servisten videosunu istediler. Prosedür gereği imiş neyse onları da hallettik gönderdik. Buna rağmen hala depoyu göndermediler. En son Perşembe günü fabrika ile kavga ettim. Tamam bugün kargoya veriyoruz dediler. Ertesi gün tekrar aradım. Kargonuz verildi dediler. Bugün aldığım bayinin müdürü aradı. Fabrika ile görüştüm, en kısa zamanda göndereceklerini söylediler dedi. Yani hala daha göndermemişler. İlgisizlik diz boyu. O deponun delik olduğunu fark etmeseydim, yolda giderken bir anda harlasaydı, yansaydı üstündeyken, o zaman ne olacaktı? Nasıl hesap vereceklerdi? Yazıklar olsun sizin gibi firmaya. Yalan dolan hepsi var. Satmaya geldiler mi, şöyle böyle diyorlar. Arora pişmanlıktır.

İlker sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Max-T Elektrik Tesisatı Yanması

16 Temmuz 2024 13:37
Arora Motor Arora Max-T Elektrik Tesisatı Yanması

Arora Motor Max T 150 CC'da Sorunlar

Süreyya
06 Eylül 2023 13:21
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Arora MT 125 Motorumun Bitmeyen Sorunları

05 Nisan 2025 16:38

Arora Motorsiklet Pişmanlıktır

26 Mart 2024 14:58
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motosikletimin Stop Lambası Sorunu ve Servis İlgisizliği

02 Ekim 2024 21:00