Yanıltıcı Saç Tedavisi Deneyimi

Yanıltıcı Saç Tedavisi Deneyimi
11 Ekim 2024 18:58

Arlina Estetik'te saç tedavisi için gittim. Saç için 8 seans, 4 PRP ve 4 mezoterapi yapacaklardı, 4000 TL'ye anlaştık. İlk seansta PRP diye sıvı enjekte ettiler. Kesinlikle PRP değildi. PRP ayrıştığında sarı renklerde olur. Sordum, 'Yediniz, proteinle alakalı' dendi. 2 hafta sonra gittiğimde mezoterapi yapılacaktı, dermapen yaptılar. Saçıma dermapenle delip sıvıyı eliyle sürdü genç biri. Sonraki haftalarda gittiğimde muhatap oldum. Bayan, Recep Bey yeni bir şey yapacağım, tabanca sistemiyle dedi. PRP tabancasıyla yapacağız, farklı bir işlem yapacağım, yeni bir şey deneyeceğim. İşlem ücreti seans başına 2.000 TL dedi. 3 seans, haftada bir, 3 hafta yapacağız. 6.000 TL ücreti olacak dediler. 6 bin TL daha ödedim ama yaptığı işlem, daha önceden parasını ödediğim ve daha 2 seansını yaptığımız dermapen oldu. İnanılır gibi değil ama dermapenle 10-15 dakika kanal açıp sıvıyı daha çok sürdü, sadece yani 6 bin TL'ye ek olarak yapacaklarını söyledikleri şeyi yapmadılar. Diğer hafta gittim, başka bir bayan saçıma iğneyle bir şeyler enjekte etti. Halbuki 3 seans, 6 bin TL paket satmışlardı, 2 seansı oluyordu. Yani bari mantıklı iş yapın, biri farklı işlem yapıyor, biri farklı. Burada anlatmakla bitmez ve bu seansta bayan bana hala başka bir serum var, onu evde yapacaksınız, ücretini ödeyip alabilirsiniz dedi. İnanır gibi değil artık, tuhaflık, çelişkiler, sürekli para talebi ve yaptıkları uygun değil.

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Saç Mezoterapisi İçin Anlaşılan Fiyatın İki Katına Çıkması

31 Mayıs 2025 21:02

24 Aralık 2024 21:16
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığı Yaratan Hizmet Ve Boşa Giden Zaman

12 Nisan 2025 22:06
Elif sonuçtan hiç memnun değil

By Tuğçe Beauty Saloon Central Life Buca İzmir

06 Mart 2024 20:56
Okan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 20:06