Nur sonuçtan hiç memnun değil

Argivit Focus Köpürdü Sanırım Bozuk

25 Eylül 2024 09:04

Ben de herkes gibi dün eczaneden Argivit Focus almıştım. Bugün ilacı açtığım zaman kola gibi fışkırdı, köpürdü. Eczacım portakaldan dolayı olduğunu söyledi. Güvendim, verdim ama şu an çok pişman oldum. İnşallah çocuğumda bir sorun olmaz. Gerçekten gerekli yerlere şikayet edeceğim. Üstelik son kullanma tarihine daha çok zaman var.

25 Eylül 2024 09:37 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

Nur
Nur
02 Ekim 2024 08:23

Yaklaşık bir haftadır bekliyorum ilk gün 1-3 gün içinde yeni ürün gönderimi dediler gün geçtikçe okul dönemi yok depomuz taşınıyor vs bir sürü bahaneyle beklememi söylüyorlar şimdi de. Başka yerlerden de olsa hakkımı arayacağım insan sağlığı hiç umurlarında değil kaldı ki çocukların için daha hassas olmaları gerekirken

10 Ekim 2024 07:48

Özlem
12 Ekim 2024 04:40

09 Kasım 2024 17:22
Argivit Focus Köpürme Sorunu Ve Güven Kaybı
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
10 Eylül 2024 21:47
"Hemen dönüş yapıldı ürünün değişimi yapılacağı hakkında bilgi verildi. Teşekkürler..."
Argivit Focus Asitlenip Patlaması
Hanife sonuçtan çok memnun

Hanife
08 Eylül 2024 23:24
"İyi ki argivit müşteri temsilcisi arkadaşada çok teşekkür ederim çok ilgililerdi"