Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Aras Gayrimenkul Ve Otomotiv Şikayeti

29 Kasım 2024 14:28

İzmir ili Buca ilçesi adatepe mahallesinde bulunan Aras yapı gayrimenkul & otomotiv i 26.11.2024 de arayarak talip olduğumuz 1+1 evi görmek istediğimizi söyledik ertesi gün olan 27.11.2024 tarihi saat:18.30 a randevu aldık. Saat 16 da eşimi arayarak evi görmeye gelip gelemeyeceğimizi sordular bizde anlaştığımız saatte oradayız dedim.

Hatta saat 18.00 da yarım saat erken den gittik. Fakat bizi beklemeye aldılar evin anahtarı olmadığını söylediler. En azından hatamızı telafi edip yarın akşama 18 de sizi alalım evi gösterelim dediler. 17.30 da 0531 ***07 65 numaralı adının altay olarak bildiğim şahsı arayıp 18 de kararlaştırdığımız yerde olacağımı söyleyecektim fakat abi birazdan arayayım deyince kapattım.

Aradan 30_40 dakika süre geçip aramayınca tekrar aradım bana müşterisi olduğunu arayamadığını söyledi, bende biz müşteri değil miyiz dün anahtar, bugün gelmemek, siz nasıl bir esnafsınız verdiğiniz sözde durmuyorsunuz sizi şikayet edeceğim deyip teli kapattım. Aras yapı gayrimenkul & otomobil.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Ars Gayrimenkul'de Olmayan Ev İçin Zaman Kaybı Ve İlgisizlik

07 Mayıs 2025 10:38
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Konut Yapı Gayrimenkul (Buca) Boşa Zaman Kaybettiriyor

03 Temmuz 2024 15:28
Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Araslar Ev Aletleri Bosch Sanayi Ve Ticaret A. Ş.

09 Eylül 2024 17:03
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Ev İlanları Ve Gerçek Dışı Bilgiler

14 Şubat 2025 12:50