Aquasis Deluxe Resort & Spa Aquasis Hotel Elektrik Çarpması

08 Eylül 2023 23:30

Bu otelde 5 gece konakladık ve bugün üzüntü ile ayrıldık. Dün akşam çocuğumuzla eğlenmek için amfi tiyatroya gittik. Eğlence başlamadan önce çocuklar sahnede dans ederler. Bizim oğlumuzda (34 aylık) sahnedeyken sahnenin hemen sağında sahne önünde herkesin kolaylıkla temas edebileceği bir yerde ışık mı buhar mı adını bilmediğimiz bir makineye teması sonucu elektrik çarpması yaşadı. Biz önce ne olduğunu anlamadık ki babası da bende çocuğumuzun hep yanındayız bir yere dokunmasın düşmesin diye. Parmakta elektrik çarpması girişini görünce hemen revire gittik. Maalesef revirdeki hemşire iyi niyetli ama çok deneyimsiz. Panik halde müşteri ilişkilerine gittim tabi söylendim de oğlumu elektrik çarptı diyorum beyefendi bana yerinden dahi kalkmadan müdürlerimiz dışarıda özür dileriz dedi sadece bakın sadece bu kadar. Hemen bir hastane bulup çocuğu götürdük. Hastaneden Otele döndük sadece shuttle görevlisi bizi odaya bırakırken bir şeye ihtiyacınız var mı çok geçmiş olsun diye defalarca yineledi. Müdür yok, çocuk ne durumda diyen yok, aracınız var mı sizi hastaneye götürelim diyen yok.

08 Eylül 2023 23:15

Şikayet devamı- Sabah otelden çıkış yaptık. Bir Allah'ın kulu da çıkış yaparken kusura bakmayın geçmiş olsun üzgünüz biz daha dikkatli oluruz demedi sadece bunu bekledik demedi öylece çıktık! Tabi çıkarken ETS görevlisini görünce bizi müdürle görüştüreceğini söyledi. Bence kendisi gelmeye tenezzül etmediği için ikna etmeye çalışıyordu. Ben olayı duydum geçmiş olsun ama ateş gösterisi vardı ondan mı yandı bilmem ne zırvalamaya başladı. Sonra cihazlarda kaçak yok dedi kontrol ettik biz dedi. Kaçak olmayan yerde nasıl elektrik çarptı çocuğumuz ölebilirdi diyorum ısrarla yok diyor bu arada hangi cihazın çarptığından filanda haberi yok. Samimi bir özür dilemek çok zor zanaat olsa gerek. Kendini müdür yardımcısı olarak tanıtan Çetin bey önce insanlık öğrenin kimden biliyor musunuz? Güler yüzle işini yapan temizlik görevlilerinizden, herkese yardımcı olmaya çalışan garsonlarınızdan, bir tane bile boş şezlong olmadığı için bize görevi dahi olmadığı halde yardımcı olan M*** Y*** isimli çöp toplama personelinden, Saygılarıyla parmak ısırtan Han çadırındaki Simgeden, Aliden, Hint restoranında oğlumuz için çırpınan ekmek bulup getiren meyve ve dondurma getiren oğlumuzu ve bizi çok mutlu eden tüm personellerden, hastane dönüşü bizi odaya bırakan oğlumuzun halini hatırını soran neye ihtiyacınız olursa lütfen beni arayın diyen shuttle görevlisinden siz insanlık öğrenin. Ben gerekli tüm şikayetlerimi bugünde yaptım ve Ankara'ya da görselleri ile birlikte dilekçemi de yazıp göndereceğim. Siz bu olayı biraz olsun ciddiye alsaydınız daha o akşam o cihazı oradan kaldırtıp gerekli önlemleri aldırıp bize de bunu hissettirir ve bizi bilgilendirdiniz. Umarım işvereniniz bu mesajı görür de milyonluk tesisinde insanların ölümle burun buruna gelebileceğini, kendi çocuğu böyle bir olay yaşasa kendisi ne yapardı empati kurar çünkü yöneticiler siz kuramadınız. Benim tek isteğim sizin sorumsuzluğunuz yüzünden bir başka çocuğun zarar görmemesi ve bunun için elimden geleni yapacağım.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 10:54

30 Ağustos 2023 14:18