Betül sonuçtan hiç memnun değil

Anthropologie Türkiye İptal Edilen Ürünlerin Para İadesi Yapılmaması

12 Eylül 2023 10:58

Anthropologie sitesinden 3 tane kavanoz sipariş verdik, ücretini yatırdık. Daha sonra sipariş kısmına baktığımızda ürünlerin iptal olduğunu gördük. Biz de mail yoluyla (iletişim numaraları yok) neden iptal olduğunu sorduk ve bize stokta olmadığı için ürünleri iptal ettiklerini söylediler. İptal olan ürünlerin para iadesini istediğimizde ''biz böyle bir para almadık'' dendi. Elimizde dekontunun olduğunu söylediğimiz halde böyle bir şeyi nasıl söyleyebiliyor ben anlamadım.

Anthropologie sitesi'ne buradan sormak istiyorum ürünlerinin parasını almadan nasıl sipariş oluşturabiliyorsunuz?
Ürünlerin ücreti yatırılmadan siparişin oluşturulmadığını herkes bilir, o yüzden sizden istediğim; ücretini yatırdığım ve sizinde iptal etmiş olduğunuz ürünlerinin para iadesini yapınız.

anthropologie-turkiye-iptal-edilen-urunlerin-para-iadesi-yapilmamasi-1.pdf
Betül
Betül
17 Eylül 2023 14:30

Anthropologie Türkiye'nin iletişim numarası yokmuş sadece mail adresleri varmış, anlayacağınız insanları buradan oyalıyorlar. Paranızı alıyorlar daha sonra ürünleri stokta yok deyip iptal ediyorlar ve paranızı hiçbir şekilde geri vermiyorlar. İnsanlarla dalga geçer gibi yapıyorlar. Elimde dekontum olduğu halde paramı geri alamıyorum.

15 Haziran 2023 00:40

03 Nisan 2023 00:57