Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Anex Tur Anex Tour Trafik Saygısızlığı.

Anex Tur Anex Tour Trafik Saygısızlığı.
Zerrin
10 Haziran 2023 19:59

Sizin bir tur minibüsünüz çok trafikte saygısız. Biz sıra beklerken, sizin şoförünüz akıllı mı? Akseki Antalya karayolu polis kontrol noktasında araçlar sırada beklerken, sizin şoförünüz sağdan arabaların önüne kırarak kaç dakika kazanmış olabilir? 07 ast 657 10 Haziran 2023 saat 19.36

Mutlu
Mutlu

Anex Tour ile Almanya'dan Natur Garden Oteline rezervasyon yaptık, Hotel gayet güzel, Personel gayet iyi ve Saygılı Sorun, acente üzerinden yaptığımız rezervasyon ile, Denize sıfır yazan otel, denize sıfır olmadığı gibi, Kendine ait bir Plajida yok. Başka bir Otelin Plajını kullanmak zorundasınız, her şey Dahil diye geldiğimiz tatilimiz de, diğer otelin Plajını kullanabilmeniz için giriş için şezlong ve şemsiye ücreti ödemek ya da içeride yiyip icmek zorundasınız. Asla bize verilen Seyahat Voucher de bu bilgiler yazmadığı gibi, şirketin Otel acente görevlisine şikayetlerimizi bildirdiğimizde bizi bir dövmediği ve hakaret etmediğim kaldı, davranış bozukluğu olan hanımefendinin ciddi derecece üslup ve insanlarla iletisim sorunları var

Anex Tur Minibüsünün Trafik Kurallarına Uymaması Ve Tehlikeli Sürüş

11 Ağustos 2025 18:48