Anadolu Vakfı Burs Başvuruları İptali

12 Eylül 2024 22:21

12.09.2024 tarihinde Anadolu Vakfı bursuna başvuruda bulunmak için tüm bilgilerimi girdim. Bugün hakkımda birçok şikayet olduğunu öğrendim. T. C. Numaram, ad soyad, adres, e posta, telefon numaramı yazmıştım. Anne baba bilgileri, aile adına bulunan bağ-bahçe, arsa, miras ve araç bilgilerine kadar her şeyi istedi. Oluşturduğum hesabı silmek istedim fakat sitelerinde bu özellik bulunmuyordu. Bu sebeple, bu tarihten itibaren benim kimlik bilgilerim ve kişisel bilgilerimle bir hesap açılır veya bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam veya açık rızam olmadan yapılan herhangi bir işlemden hiçbir şekilde mesuliyet veya yasal bir sorumluluk kabul etmediğimi bu sayfadan belirtmek isterim. Hakkımda yapılan işlemlere rızam yoktur.

12 Eylül 2024 21:54

13 Eylül 2024 00:23