18 Ağustos 2024 20:49

Merhaba, bugün tekelden aldığım 6 adet biranın 2 adeti asitsiz çıktı. Daha önce aynı tekelden arada bir aynı duruma denk geldim ama önemsemedim. Fakat fiyatlar bu durumda iken böyle bir şey yaşamak insanın zoruna gidiyor. 2 adet biram çöpe gitti, tatsız ve içilecek durumda değildi. Hafta sonu olduğu için genel merkeze ulaşamadım ama bu durum can sıkıcı olmaya başladı. Destek ve telafi istiyorum. Üretim tarihli görselleri ekledim.

19 Ağustos 2024 07:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

Yigit sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Asitsiz 1 Kasa Bira

15 Kasım 2023 18:39
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
13 Ocak 2025 17:55
"Teşekkürler, sorunum hızlı bir şekilde çözüldü."
Bozuk Tuborg Şişeleri Ve Garip Tortu Sorunu
Can sonuçtan hiç memnun değil

Efes Pilsen Sattığı Ürünün Arkasında Duruyor Mu?

08 Mart 2024 21:08
Efes Pilsen Sattığı Ürünün Arkasında Duruyor Mu?
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Bremen Bira'da Son Dönem Kalite Düşüşü Hayal Kırıklığı Yarattı

18 Ekim 2025 01:00