Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Dernek Tv Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Anadolu Dernek Tv Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
12 Aralık 2023 18:14

Bu mesajı, Anadolu Dernek TV üzerinden gerçekleştirdiğim bir alışverişle ilgili yaşadığım mağduriyeti aktarmak için iletiyorum. Babaannem adına yapılan sipariş sonrası ürün geldi, ancak içeriğinde bulunan iade formuyla birlikte ürünü iade etmek istediğimizde, müşteri hizmetleri tarafından ciddiyetsiz ve alaycı bir tutumla karşılaştık.

Sipariş numarasını aradığımda, iade imkanının olmadığına dair bir ses tonuyla ve dalga geçer gibi bir tutumla karşılaştım. Üstelik paketin içeriğinde bulunan iade formunu belirttiğimde, 'Nereden aldığınızı biz neden bilelim?' tarzında alaycı bir yanıt aldım. Bu durum, hem hizmet kalitesi açısından endişe verici hem de tüketicilerin haklarının hiçe sayıldığı bir durumu gösteriyor.

Yaşlı bir bireyin bu tarz alaycı ve ilgisiz tutumlarla karşılaşması son derece üzücü. Bu durumun düzeltilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, bu tür müşteri ilişkileri ve hizmet anlayışıyla hareket eden bir kuruluşun gerekli cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalması gerektiğini düşünüyorum.

Bu konuda gereken adımların atılmasını ve yaşadığım mağduriyetin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Gereken işlemleri yapacak olan Tüketici Hakları Mahkemesi'ne de başvuruda bulunacağım.

Sipariş hattı iletişim bilgileri:
0 (212) 945 66 66
Saygılarımla,

Anadolu Dernek TV Vintage T9 Tıraş Makinesi

22 Haziran 2024 17:30
Anadolu Dernek TV Vintage T9 Tıraş Makinesi

16 Kasım 2023 20:23
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Renk İçlik Geldi Muhatap Bulamıyorum

01 Mart 2025 12:37

20 Ocak 2025 13:39
Şarjlı Matkap Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Dernek TV Kalitesizlik, Üslupsuz Küfür

27 Ağustos 2023 23:14