Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Ana Sigorta İle Yaşanan Pert Süreci Fiyaskosu

17 Aralık 2024 09:18

Ana Sigorta kesinlikle pişmanlıktır. 2 ay önce küçük bir kaza neticesinde aracımız, yüksek model ve pahalı parçalar nedeniyle pert durumuna ayrılma kararı alındı. Fakat süreç tam bu anda başlıyor. Hem sigorta hem de kasko şirketim olan Ana Sigorta çalışanlarındaki kopukluk tam bir fiyasko. Defalarca aramama rağmen ne olduğunu, ne bittiğini öğrenemezsiniz. Sizi aramazlar ama talep oluştururlar, 2 iş günü içerisinde dönüş yapacaklarını söylerler, fakat kesinlikle dönmezler. Kış ayında, haklı olduğunuz kazada sigorta şirketinin cebinden para bile çıkmayacakken keyfini bekleyen eksper, acente, sovtaj şirketi... Hepsini arıyorum, hepsi sigorta şirketinden onay gelmesi bekleniyor diye bilgi veriyor. Arıyorum sigortayı, talep oluşturuyorum diyorlar. İnanın yazık. Sahibi K****** Ö***** beyefendi ile iletişim kurmaya çalışıyorum. Basit bir pert işlemi için bile.

13 Ocak 2025 12:22

01APJ911 Plakalı aracım ile 23/10/2024 tarihinde kaza yaptım kaza neticesinde kusur oranı %50 %50 çıkmıştır ve kendi imkanlarım dahilinde ek bilgi bulup tarafınıza sundum %100 kusur karşı araca verilerek düzeldi Fakat kasko poliçem olması halinde bu kadar uğraşmamın sebebi kusur oranın doğru çıkması ve benim yeni aracıma yapacağım sigorta ve kaskomun yüksek çıkmaması idi fakat şu an yeni araç alacağım sorgulatıyorum hasar indirimim yok aksine kaza da suçlu olan taraf benmişim gibi hasar indirimi alamıyorum bunu ivedilikle düzeltilmesini talep ediyorum acentem Şahinler Sigorta Ana sigorta genel merkezdeki sorumlu kişinin bu sorunun düzelmeyeceğini aracın pert durumundan dolayı olduğunu söylemektedir Ana sigorta çağrı merkezine defalarca söyledim böyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum diyerek onlarda bana böyle bir sorun olmayacaktır siz bu kazada kusursuz görünmektesiniz dedi sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum

1736760142923.1.jpg
1736760106336.1.jpg
01 Ocak 2025 15:37

23.10.2024 tarihinde 01APJ911 plakalı aracımla trafik kazası sonucu aracım perte çıktı. Asc Çözüm Otomotiv (sovtajyeri.com) tarafından satış bedeli belirlenen tutarı sigorta şirketim Ana Sigorta tarafından onayladım. Yaklaşık 75 günlük süreçte arabasız kaldım. Evraklar sovtajyeri.com'a Ana Sigorta tarafından 15.12.2024 tarihinde onay verildi. Sovtajyeri.com'dan tarafıma 17.12.2024 tarihinde mail ve arama ile ilgili evraklar saat 15:30'da istendi ve ben o gün içerisinde noter, kargo, vekalet işlerinin hepsini yetiştirip 19.12.2024 tarihinde sovtajyeri.com'un belirttiği Mert Trafik Müşavirliği'ne ilettim. Bana söylenen, 10 iş gününde ödemenin yapılacağıydı fakat yıl sonuna girdiğimizden ve benim de 75 gündür araçsız olmam durumuyla sıfır araç kampanyalarınında bitmesiyle daha da mağdur olacağımı belirttim yine ilgilenilmedi alacağım araç arasındaki 300 bin liralık fiyat farkını kimden talep edeceğim bilmiyorum ama kesinlikle hukuki yollardan hakkımı arayacağım Sadece talep alıyorlar. İlgili yere acil olduğunu belirtiyoruz diyorlar lakin sonuç olarak değişen bir şey olmuyor. Kesinlikle bu sovtajyeri.com da Buna aracı satan Ana sigorta da doğru düzgün çalışmıyor hükümetimizin acilen bu sigortacılık ve sovtaj işlerine kesinlikle ivedilikle el atması gerekiyor aracım tamir olsaydı toplam 10 günlük işi var iken perte çıktı 75 gündür hiçbir şekilde ne kaskonun ne sigortanın ne de sovtaj şirketinin cebinden 1 TL bile çıkmayacakken benim işlerimi aksattılar deprem bölgesinde olmama rağmen belirtmeme rağmen bizi mağdur ettiler hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum

01 Ocak 2025 15:06

23.10.2024 tarihinde 01APJ911 plakalı aracımla trafik kazası sonucu aracım perte çıktı. Ana Sigorta tarafından yapılan ihale sonucu 02/12/2024 tarihinde bitti ama sadece asc çözüm otomotiv (sovtajyeri.com) da kaldığını söylediler sonra fiyat verdiler itiraz ettim bir gün sonra fiyat arttırdılar lakin oda aracımın değeri olmadığından tekrar itiraz ettim onaylamadılar bende sıfır araç kampanyalarından yararlanmak için son rakamı onayladım lakin onaylama rağmen bir türlü evrak lar gelmeyince şirket sahibinin e postasını bulup yazdım ve nasıl olduysa aynı gün evraklar geldi hemen onayladım gönderdim lakin aradan geçen 20 gün suresinde hala ödememi alamadım sadece sigorta ödeme yaptı ama sigortanın aracımı sattığı sovtaj şirketi hala ödeme yapmıyor ben mi acaba o sovtaj şirketine satılmasını onayladım. Hayır bir de bana mutabakatname ile ibraname yollayıp hiçbir hak istemeyeceğime dair kağıt imzalattılar bende yeter ki süreç artık hızlansın diye imzaladım gönderdim yasal tüm süreçler doldu fakat ben hala mağdurum yaklaşık 75 günlük süreçte arabasız kaldım. Evraklar sovtajyeri.com'a Ana Sigorta tarafından 15.12.2024 tarihinde onay verildi. Sovtajyeri.com'dan tarafıma 17.12.2024 tarihinde mail ve arama ile ilgili evraklar saat 15:30'da istendi ve ben o gün içerisinde noter, kargo, vekalet işlerinin hepsini yetiştirip 19.12.2024 tarihinde sovtajyeri.com'un belirttiği Mert Trafik Müşavirliği'ne ilettim. Bana söylenen, 10 iş gününde ödemenin yapılacağıydı fakat yıl sonuna girdiğimizden ve benim de 75 gündür araçsız olmam durumuyla sıfır araç kampanyalarının bitmesiyle ve 2. El araç fiyatlarının durmadan yükselmesi ile daha da mağdur olacağımı belirtim ama nafile Sadece talep alıyorlar. İlgili yere acil olduğunu belirtiyoruz diyorlar lakin sonuç olarak değişen bir şey olmuyor. Hukuki tüm yollara başvuracağım inanın bu sigortacılık ve sovtaj şirketleri için emsal karar çıkarabilene kadar uğraşacağım sizlerle beni bu deprem bölgesinde böyle mağdur ettiniz tüm sigorta şirketleri böyle ise ana sigorta sayesinde düzeltir artık islerini

17 Aralık 2024 13:16 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Bilal D. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup konu ilgili birime iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacağı hususunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla Ana Sigorta Şikâyet Yönetimi

17 Aralık 2024 16:04
Bilal
Bilal
25 Aralık 2024 14:59

60 gün beni mağdur ettiniz şimdi ise sovtajyeri.com mağdur ediyor kesinlikle sigorta ve kasko yapılmaması gereken bir firmasınız ne yaptığınız belli değil içeride çalışan personellerin bile birbirlerinden haberi yok sizden sigorta yaptıran ve Allah göstermesin sizin sigortanız ile kazaya karışan bir vatandaş ne dediklerimi çok iyi anlayacaktır

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Ana Sigorta'nın Sorumluluklarını Yerine Getirmemesi Sonucu Yaşanan Mağduriyet

17 Nisan 2025 20:44

Kasko Hasar Sürecinde Belirsizlik Ve İletişim Sorunu

18 Haziran 2025 14:00

26 Ağustos 2024 17:16
Enes sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 15:13
"Öncelikle şikayet var firması sayesinde ve Eksper desteği ile gerçek ortaya çıktı sorun servisin yalancı olması Aksigorta birçok kez aradı şimdi servisten şikayetçiyim. Teşekkürler..."
Aksigorta Kasko Full 2 Aydır Her Şey Tam İlgili Yok
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Sürecinde Belirsizlik Ve İletişim Eksikliği: Pert-Onarım Kararlarında Mağduriyet

07 Mayıs 2025 21:28
sigorta-surecinde-belirsizlik-ve-iletisim-eksikligi-pert-onarim-kararlarinda-magduriyet-1.pdf