Şule sonuçtan hiç memnun değil

Ametist Gümüşçülük Şok Edici Müşteri Hizmeti

19 Eylül 2024 20:11

Ametist İstinyepark mağazasındaki yetkili b*** a*** müşteriye hitap şekli ve genel tutumu konusunda ciddi rahatsızlık yaşadık. Ametist Mağazaları açıldığı ilk günlerden beri yıllardır kızımla birlikte severek alışveriş yapmaktaydık. Ancak 31.08.2024'de yaşadığımız olay bu durumu sona erdirdi.

10 Ağustos 2024 tarihinde, rengi solan 4 adet Ametist ürününü ücreti karşılığında temizlenmesi/cilalanması amacıyla mağazaya b*** Hanım’a teslim ettik. Ancak, bir yüzüğün yanlış renk (sar yerine rodyum) kaplandığını fark ettik ve bunu WhatsApp üzerinden b*** Hanım’a ilettik. 31.08.2024 tarihinde, ürünlerimizi geri almaya gittiğimizde ise bu düzeltmenin yapılmadığını gördük. Bu durumu çözmeye çalışırken b*** Hanım, içeriden çıkarak sinirli bir şekilde kızımın üzerine yürüyerek, ses tonunu yükseltip, el kol hareketleriyle gergin bir şekilde konuştu ve bizi suçladı. Bu davranış karşısında şaşkına döndük. Daha sonra herhangi bir açıklama yapmadan kapıyı çarparak içeri geçti.

Bu yaşananlar sonucunda, istemesek de ürünlerimizi mağazada bırakarak farklı bir modelle mağazadan ayrıldık. Aradaki 200 TL farkı, sağ olsunlar bizim ricamız üzerine tahsil etmediler. Ancak asıl sorun, bu hatayı düzeltme sürecinde müşteriye gösterilen çirkin tutumdur. Bu olayın ardından Ametist markasına olan güvenimiz ciddi anlamda sarsıldı.

Konunun bir kişiye ait bir davranış sorunu olduğunu ve markanın geneline mal edilemeyeceğini düşünerek aynı gün şirketin info mail hesabına durumu bildirdim, ancak bu zamana kadar (20 gün) hiçbir dönüş olmadı.

07 Ekim 2024 14:17 (Şikayetten 17 gün sonra)
Şule
Şule
09 Ekim 2024 09:51

Samimi olmadığınız ne kadar belli. Buradaki yazımın içinde; daha olayın yaşandığı ilk gün sizin firma info adresinize tüm iyi niyetim ve umudumla tabii ki iletişim bilgilerimi de (mail adresim ve telefonum) içerecek şekilde yazdığımı vurgulamıştım zaten. Buradan göstermelik olarak tekrar talep etmenize gerek yoktu. Çok komik olmuş. Siz; firma olarak yanıt vermediğiniz için Şikayet Var a yazdığımı zaten belirtmiştim. Ayrıca; zaten okusanız iade filan istemediğimiz de çok açık. Bize yapılan terbiyesizliğin maddi bir telafisi yok ki. 31.8.2024’de yaşadığımız ve aynı gün info adresinizde hala bir umutla ve samimiyetle paylaştığım bu talihsiz kaba muamele için yaklaşık 1.5 ay sonra o da bu platformdan dönüyorsunuz. Benim umudum; olayın kişisel olduğu ve markaya mal edilemeyeceğiidi. Ancak şu an anlıyorum ki; tüm marka yönetimi çökmüş ve hiçbir şeyi umursamıyor.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 13:29

10 Haziran 2024 11:30