Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültür Kur Tekrarı Vermemek İçi Kuru Geçti Olarak Gösteriyor

21 Temmuz 2023 00:50

19 Mart tarihinde Amerikan Kültür Ankara Kızılay şubesinden A1 kuru satın aldım. Görüşme esnasında bana %90 devam, tüm ödevlerin tamamlanması ve tüm sınavlara katılım sağlanmasına rağmen kurdan başarısız olunması durumunda ücretsiz kur tekrarı alabileceğim söylendi ancak kur tamamlandıktan sonra kursu arayarak sonuçlar ne zaman belli olur diye bilgi almak istedim. Bana sonuçların belli olduğunu ve arandığımı ancak ulaşamadıklarını söylediler ve kuru geçtiğimi ilettiler ancak girdiğim sınav sonuçlarına baktığım zaman kuru geçme imkanım yok bu konu hakkında bilgi istediğimde bana kuru 60 puanla tamamladığımı söylediler. Bende sınav sonuçlarıma baktığımda ortalamamın nasıl 60 olduğunu sordum ve bana siz nasıl sonuçları görebiliyorsunuz diye bir dönüş aldım. Sınavlar online sistem üzerinden yapıldığı için sistem sınav sonuçlarımı görebildiğimi ilettim ve bu sefer karşı cevap olarak bir şeyler söylemeye çalışarak biz bilgi alıp size dönüş yaparız dendi ancak birkaç gün içinde dönüş yapmadılar, tekrar aradığımda o sınavlarda speaking sonuçları yok onları ekledik ve hocanız inisiyatif kullandı olarak ilettiler. İlk olarak sınavlarda speaking in de dahil olduğunu biliyorum. Çünkü bunu da sormuştum ancak kaçamak cevap vermek için bu şekilde bir cevap aldım. Hakkım olan kurun tekrarının yapılmasını istiyorum.

22 Temmuz 2023 14:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ahmet Oğuz E Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

Ahmet
Ahmet
25 Temmuz 2023 15:41

Kurumdan 3 gün geçmiş olmasına rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım.

Medine sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Kursları Sınav Sonuçları Ve Kur Tekrarı Konusunda Yaşanan Sorunlar

05 Eylül 2024 15:57
Berfin sonuçtan memnun değil

18 Mayıs 2023 17:09

05 Ocak 2025 15:12
almanca-kursunda-magduriyet-hakkim-olan-egitimi-alamadim-1.pdf

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları  Seviye Tespit Sınavında Düşük Seviye Belirlenmesi

27 Ekim 2025 17:57

12 Haziran 2023 14:46