Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Alpha Finance Market Alpha Finans Yatırımda Yaşanan İletişim Ve Para Çekme Sorunları

26 Haziran 2024 13:17

Birkaç aydır Alpha Finans Yatırım'dan aranıyordum. Başlangıçta A*** I*** adında bir bayan aradı. O kadar aradılar ki en son dedim gireyim. 100-200 dolar yatırdık, daha sonra bir miktar arttı, 3.000-5.000 dolar. Daha sonra hesap sıkıştı, şu kadar kar yapacağız dediler. İşte 9 bin dolar, en son 33.000 dolar kar yaptık. Çekim işlemi talimatı verdik ama ondan sonra kesinlikle herhangi bir telefonuma dönüş yapılmadı. Hesabıma para da girişi olmadı. Şu anda arıyorum, telefonlara bakan yok. Ben bunlardan şikayetçiyim.

30 Temmuz 2024 14:58

Daha önce de şikayet yazmıştım ama telefonla arayarak şikayeti kaldırttılar. Benim kaybım çok ama başka mağdurların canı yanmasın bunların hepsi insanları kandırmak hayallerini yıkmak yuvalarını yıkmak dolandırdıkları kadarla kalmayıp daha fazla ne kadar daha koparabiliriz onun derdindeler 33.620 dolar paramı hesabıma göndermediler bunun yanında 3260 dolar daha para aldılar daha sonra 1960 dolar daha istediler sonra birkaç kişi aradı işte paranız hesabınıza göndereceğiz telefonunuza erişmemiz gerekiyor telefonumu ekranına bağlanmak istediler daha neler neler ben şikayetçiyim başka insanların canı yanmasın

28 Haziran 2024 14:12

Ben daha önce de Alpha finans hakkında şikayette bulunmuştum bazı yetkililer beni aradı Barış Poyraz adında bir arkadaş şikayetimi geri çektirdiler çözüm sunacaklarını söylediler ama herhangi bir çözüm sunulmadı ben alfa finans'tan 32.620 dolar para çekmek istedim bundan vergi istediler 3262 dolar daha sonra paranızı gönderildi dediler ama hesaba para gelmedi. Tekrar iletişime geçtiğimde bloke olmuş dediler 1960 dolar daha istediler onu yatırırsan parayı göndereceklerini söylediler ama bugüne kadar hep para verdim 9000 dolar Debit adında bir para yatırdım. Paramı bir türlü alamadım herhangi bir çözüm önerisi de sunmadılar ben bu alfa finans ve çalışanlarından şikayetçiyim bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum

28 Haziran 2024 12:05

[email protected] Birkaç aydır Alpha Finans Yatırım'dan aranıyordum. Başlangıçta a*** ı*** adında bir bayan aradı. O kadar aradılar ki en son dedim gireyim. 100-200 dolar yatırdık, daha sonra bir miktar arttı, 3.000-5.000 dolar. Daha sonra hesap sıkıştı, şu kadar kar yapacağız dediler. İşte 9 bin dolar, en son 33.000 dolar kar yaptık. Çekim işlemi talimatı verdik ama ondan sonra kesinlikle herhangi bir telefonuma dönüş yapılmadı. Hesabıma para da girişi olmadı. Şu anda arıyorum, telefonlara bakan yok. Ben bunlardan şikayetçiyim. Bu arada [email protected] un mail hesabına da mail atıyorum parayı çekebilmem için, hesabınızdan çekeceğiniz 32.620 doların %10'u kadar 3262 dolar masraf yatırmanız gerekiyor dediler onu da yatırdım sonra paranız çekime hazır dediler, sonra paranız hesaba gönderilmiştir dediler ama hesaba para gelmedi. Blockchain ne takılmış tır paranız dediler Blockchain'e yazdım %6 komisyon istediler,  yetmiyormuş gibi 1960 dolar daha istiyorlar. Ayrıca dün öğleden sonra B** P** diye kendini tanıtan bir kişi ben sizin işi çözeceğim şikayeti olumlu değerlendirip kaldırmamı istedi, biz de sorun çözülsün diye kaldırdık ama onun da oyalama taktiği olduğunu öğrendim sabahleyin sorduğumda ben K*** diye kendisini tanıttı bu adam demek ki bir gün önce B**, ertesi gün K*** olabiliyor. B*** bey bana F** Bey'in işinde böyle çözdüğünü söyledi hadi bin dolar 3.000 dolar 5000 dolar daha fazla neyi almak istiyorsun ki. Bugüne kadar gönderdiğim bütün paraları IBAN numaraları ile birlikte mahkemeye veriyorum bundan sonra çözüm adresi mahkeme olacak yoksa bunlar çözeyim derken daha fazla senden para almak istiyorlar.

28 Haziran 2024 11:10

[email protected] Birkaç aydır Alpha Finans Yatırım'dan aranıyordum. Başlangıçta a*** ı*** adında bir bayan aradı. O kadar aradılar ki en son dedim gireyim. 100-200 dolar yatırdık, daha sonra bir miktar arttı, 3.000-5.000 dolar. Daha sonra hesap sıkıştı, şu kadar kar yapacağız dediler. İşte 9 bin dolar, en son 33.000 dolar kar yaptık. Çekim işlemi talimatı verdik ama ondan sonra kesinlikle herhangi bir telefonuma dönüş yapılmadı. Hesabıma para da girişi olmadı. Şu anda arıyorum, telefonlara bakan yok. Ben bunlardan şikayetçiyim. Bu arada [email protected] un mail hesabına da mail atıyorum parayı çekebilmem için, hesabınızdan çekeceğiniz 32.620 doların %10'u kadar 3262 dolar masraf yatırmanız gerekiyor dediler onu da yatırdım sonra paranız çekime hazır dediler, sonra paranız hesaba gönderilmiştir dediler ama hesaba para gelmedi. Ayrıca dün öğleden sonra B*** P*** diye kendini tanıtan bir kişi ben sizin işi çözeceğim şikayeti olumlu değerlendirip kaldırmamı istedi, biz de sorun çözülsün diye kaldırdık ama onun da oyalama taktiği olduğunu öğrendim sabahleyin sorduğumda ben K*** diye kendisini tanıttı bu adam demek ki bir gün önce B**, ertesi gün K*** olabiliyor. B** bey bana F*** Bey'in işinde böyle çözdüğünü söyledi hadi bin dolar 3.000 dolar 5000 dolar aldın daha fazla neyi almak istiyorsun ki. Bugüne kadar gönderdiğim bütün paraları IBAN numaraları ile birlikte mahkemeye veriyorum bundan sonra çözüm adresi mahkeme olacak yoksa bunlar çözeyim derken daha fazla senden para almak istiyorlar.

27 Haziran 2024 16:11

Barış Poyraz süreçle ilgileniyor. Teşekkürler...

30 Temmuz 2024 15:50

Bu mesajları şikayetleri okuyanlar çevrenizdeki insanları uyarın Alpha finans ile ilgili kesinlikle yasal bir site değil kendi uydurdukları bir platform burada istedikleri zaman rakamları yükseltip istedikleri zaman rakamları boşaltabiliyorlar istedikleri zaman paraları çekme istedikleri zaman parayı yatırma işlemlerini yapabiliyorlar sahte bir site herkes bunu ulaştırabildiği yere ulaştırsın yoksa çok canlar yanacak

Ömer

Eninde sonunda elbet bir gün bizim paraların bedelini ödeyecekler, çocuklarımızın hakkı kalmaz yanlarına, bize çektirdikleri eziyet ve sıkıntının bin katını yaşayacaklar, paramızı alamasak da bari içimiz rahatlar, hıncımız azalır.

Ömer

Beni de aynen sizin gibi bahanelerle milyon tl paralarımı alarak hak ettiğimi vermediler. Vereceklerini de sanmıyorum. Çünkü bugüne kadar aylar geçti. O limana ne gelen var ne giden bir haber de yok. Tam bir sazan sarmalına düştük... Hepimize geçmiş olsun.

Hasan

Vermediklerini bırak, vereceğiz diye daha para çarpmaya, telefonunuza bağlanıp banka hesaplarına da erişmeye çalışıyorlar, yardımcı olmak bahanesiyle. Bunlar tam katışıksız süzme.

İsmail sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

04 Nisan 2024 18:09
"Erhan Cebeci çözdü. Teşekkürler"
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 15:25
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 11:55